Yaşından küçük görünmek

Ben ilkokul 3 sınıfken 5. sınıf bir tanıdığım vardı bir gün sokakta futbol oynuyordur abi topu atar mısın dedim o neden abi dedinki sen 6.sınıf değil misin dedi.8. sınıfkende beni 6 sınıfa benzetiyorlardı çünkü sınıftakiler çok uzundu belki o senin sınıf ortalama bağlı olarak da olmuş olabilir.

Hocam iyi günler, bende 8.sınıfa gidiyorum, fakat 09'luyum, sınıfa göre ve ortalamaya göre boyum uzun benim, verebileceğim tavsiye süt ve süt ürünleri gelişimde işe yarar diye düşünüyorum bende öyle oluyor, uyku saatinize dikkat edin büyüme hormonunun salgılandığı belli saatlar var gece o saatlerde uykuda olmanız önemli, ben son birkaç aydır basketbol oynuyorum son aylardaki uzamamın belki biraz da onunla alakası vardır bilmiyorum, son olarak herkesin boy atma yaşı farklıdır belli olmaz ama sizin genetiğe bakarsak bence 180 olursunuz gibi.
Son olarak LGS'de ikimizede başarılar)

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum arkadaşım yakında basketbola başlayacağım zaten. Umarım LGS'de başarılı olursun

Boyunuz normal sadece yaşıtlarınız hormonlu sizde zamanla uzarsınız merak etmeyin.

Yaşından küçük görünmen aşırı derecede değilse problem değil. 40 yaşına gelincede herkes sana imrencek.

Hocam sömestır tatilinden sonra başlar bence.

Hocam alt sınıflara bakmayın 11. sınıfım 9'larda 3 4 çocuk var 1.90 falan çocuklar garip.

Ben 17 yaşında birden boy atmıştım 1.85 falan oldum, annem 1.60 babam 1.75 civarıdır. Çok süt-yoğurt aban ve basketball oyna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…