Yaşınız, boyunuz ve kilonuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boy: 191
Kilo: 95
Boy:187
Kilo:83
Not: Ayakkabı 50 numara :D

At bakayım fotoğraf? Neyle beslendin sen? yaş 13 bide ayak numarası 50? tuhaf bir durum var burada ayak numarası boy ile orantılı olur, benim bile 191e 48 numara biraz fazla kaçıyor ki 187ye 50 nedir, hastalık yoktur umarım hocam?

Boy: 191
Kilo: 95

At bakayım fotoğraf? Neyle beslendin sen? yaş 13 bide ayak numarası 50? tuhaf bir durum var burada ayak numarası boy ile orantılı olur, benim bile 191e 48 numara biraz fazla kaçıyor ki 187ye 50 nedir, hastalık yoktur umarım hocam?
Ben 1.90'ım 44.5 filan giyiyorum. 50'ye ne desem bilemedim şimdi... Üstelik daha gelişme çağında. Umarım ileride sıkıntı çekmez.

Zayıfsın fakat yağ oranın fazla. Fitness'a başlamanı ve düzgün bir beslenme programı uygulamanı tavsiye ederim. Böylelikle yağ oranını düşürebilirsin.

Aslında fit duruyorum. Bu yaz sonu başlayacağım fitness'e zaten, tavsiyen için teşekkür ederim.

Kilo : 75
Boy : 1.82

Okul, Yazarlık Kursu, Babamın iş yerine yardım ve Fitness.
Hooop gün bitmiş...

Tahmin ettiğimden düşükmüş forumun yaş ortalaması, 20-25 üstüdür diye tahmin ediyordum ben. Seninki çok mu yüksek diye soracak olursanız yaşı 20'den sonra saymayı bıraktım. Kilo ve boy ölçümü için de uygun ekipmanlarım yok. CJ oyun başında nasılsa ondan biraz daha kiloluyum.

Tahmin ettiğimden düşükmüş forumun yaş ortalaması, 20-25 üstüdür diye tahmin ediyordum ben. Seninki çok mu yüksek diye soracak olursanız yaşı 20'den sonra saymayı bıraktım. Kilo ve boy ölçümü için de uygun ekipmanlarım yok. CJ oyun başında nasılsa ondan biraz daha kiloluyum.
Ben de daha büyüktür diye düşünüyordum 18 yaşında olmama rağmen en küçük benim falandır diyordum da değilmiş. Taşkınlık yapmadıkları sürece (buna ben de dahilim) burda durabilirler. Ayrıca yaşı nasıl saymayı bırakırsınız yahu? O kadar mı hayattan bezdiniz?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı