Boydan atta görelim boyunu posunuYaş : 13
Boy : 186
Kilo : 65
Bu yaşta benden uzunu çıksında görelim.
babanızın annenizin boyu kaç peki ?Peynir, zeytin vb.![]()
Uzun boylular oyunlarda iyi oluyor sanırım.Peynir, zeytin vb. [emoji3][emoji3]
İnternete fotoğraf atmaktan hoşlanmıyorum yoksa atardım tabiiBoydan atta görelim boyunu posunuben atabilirim forumun yarısı salıyor zaten
babanızın annenizin boyu kaç peki ?
hayır 13 yaşında 1.86 çok gerçekçi gelmedi bana ben 1.75 im benden uzun 1-2 kişi var okulda onlarda 1.80-1.77 merak ettimİnternete fotoğraf atmaktan hoşlanmıyorum yoksa atardım tabii.
196 cm boya 64 kg mı? Dengede duramıyor olmalısın, kilon boyuna göre epey düşük en az 80 olman gerek.Yaş: 15
Boy: 196
Kilo : 64
Şaka değil gerçek. Okulun en uzunuyum.
Anladım. Ben olsam bende inanmazdım, haklısınız. Ama gerçek, okulun en uzunuyum. 2 senede 20cm uzadım.hayır 13 yaşında 1.86 çok gerçekçi gelmedi bana ben 1.75 im benden uzun 1-2 kişi var okulda onlarda 1.80-1.77 merak ettim Eki Görüntüle 344657
ne yedin içtin mübarekAnladım. Ben olsam bende inanmazdım, haklısınız. Ama gerçek, okulun en uzunuyum. 2 senede 20cm uzadım.
7-8 yaşlarında çok seçiciydim yemek konusunda. Şimdi herşeyi yiyorum.ne yedin içtin mübarekben de 1 senedir beslenmeye dikat ediyorum 12cm uzamışım geçen sene 1.63 tüm
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.