Yaşlı insanlara saygı duymuyorum

Sonuçta saygı hak edilen bir şeydir ve, sırf yaşlı diye saygı duymak zorunda değilim yer vermek zorunda hiç değilim.
Ama muhtemelen beli tutmuyordur bacağı tutmuyordur farklı sorunları vardır yaşlanmış sonuçta o yüzden yer veririm, eğer benim de sorunlarım sıkıntılarım yoksa.

Konu karşıma çıkıp çıkıp duruyor. O anıyı her gördüğümde daha beter sinir oluyorum.

@569801 yaşandı, oldu ve bitti. Yapacak bir şey yok.

Bende saygı duymuyorum.

@SouSage saygı işi karşılıklı olur dediğim için gençlere kötü örnek oluyormuşum İnsanlar garip gerçekten.

Dediklerinize katılıyorum fakat sadece yaşlı bireyleri geçtim tüm herkese karşı eşit bir şekilde saygı göstermeliyiz, sevmesek de saygı göstermek zorundayız. Örnek olarak Atatürk'ü sevmeyip saygı da göstermeyen nice zatlar var, ağza alınmayacak şeyler diyorlar ne yazık ki. Bu duruma düşmemek için karşıdaki kim olursa olsun saygı göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Saygı gösterelim ki karşılığını alalım. İyilik yap, iyilik gör mantığı.

@SouSage saygı işi karşılıklı olur dediğim için gençlere kötü örnek oluyormuşum İnsanlar garip gerçekten.
Bu ülkeden iyi bir şey bekleme dostum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Atatürk'ü sevmiyorum ama saygı duyuyorum diyen kişiler farklı bir boyut zaten. Şimdi o muhabbete girersek konunun akışı sarkacaktır o yüzden o konuya hiç girmiyorum da saygı bana göre karşılıklı olan bir şeydir ve karşı tarafından saygı bekleyen kişinin de davranışlarına dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ben yaşlı insanların yaşlı olduğu için onları gömdüğümüzü değil 20 yaşlarında da olsalar aynı şeyi vereceğimizi düşünüyorum. Ülkede yaşlı saygı duyduğumuz birkaç insan saysak elbette tek tük isimlerden ikisi İlber Ortaylı ve Celal Şengör olur çünkü çok zeki öğrenmeye açık hayatlarını öğrenmeye ve öğretmeye adamış, mantıklı insanlar bunlar. Kimse de bu iki isimi ''ben sevmiyorum yaşlı abi bunlar'' dememiştir diyen de zaten kendisi çok normal değildir. Bakın benim 20 yaşında arkadaşlarım var 100 kişiden 5'İ de olsa o yaşlı kuşakla çok benzer kafa yapılarına sahip oluyorlar ve ortamdan direkt soyutlanıp dışlanıyorlar. Yani bence o kuşağın gerçekten 30 yaşlarına da 10 yaşlarına da insek sorunlu olduklarını düşünüyorum ciddi bir şekilde din baskısı, sağ-sol kavgası, ''sorgulama yoksa dayak yersin'' modunda büyüdükleri için.

@Rivai yanlış anlamadıysam eğer ağaç yaşken eğilir diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…