Yaşlı insanlara saygı duymuyorum

Gün gelir sende yaşlanırsın. Senden yaşça birine saygı göstermekte kötü birşey yok.
Saygı elbette karşılıklı olur. İnsan olun ki, karşınızdaki de insan olsun.
Bunu gereksiz bir konuya dönüştürmeye düşünmeye gerek yok.
Dünyada o kadar sorun varken, yaşlıya saygı kaldı tartışılacak.
Ne kadar değer varsa o kadar konu açılıyor artık.
İsteniyor ki, insanların birbiriyle görüşmesin, konuşmasın, insanlığa ait bir değer olmasın.
Kasıtlı net. Her forumda aynı durum. Planlı programlı.
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.

Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
Dünya sizin etrafınızda da dönmüyor efendim, farklı görüşler görünce hemen çamur atma moduna girmeyin.

Gün gelir sende yaşlanırsın.
Eğer başkalarının düşüncesine saygı duymayan birisi olacaksam doğal olarak karşımdaki kişiden bir saygı bekleyemem.

Dünya sizin etrafınızda da dönmüyor efendim, farklı görüşler görünce hemen çamur atma moduna girmeyin.
Sıkıntı yok, her düşünceye saygımız var. Biz de yaşlılara saygı duymayanlara saygı duymuyoruz der geçeriz.

@553974 duyup duymamak sana kalmış, farklı görüşler görünce otomatik çamur atmayın da ne yaparsanız yapın.

Herkes her şeyi yazıyor nasıl olsa. Bunun adı da özgürlük. Yaşlılara saygı duymuyorum bir konu ise dünya çok iyi bir yere gitmiyordur net.
Olayın özü şu, deseniz ki insanlardan neden birbirine saygı duymuyor? Bunun hakkında çok konuşulur. Ama her toplumda yaşlıya saygı, hürmet, düşüncesine önem vardır. Siz baştan yenik başlıyorsunuz konuya.

Son düzenleyen: Moderatör:
deseniz ki insanlardan neden birbirine saygı duymuyor?
Konusunu açıp beni etiketlerseniz tartışalım. Ek olarak herkes tek tip mi düşünmek zorunda? Farklı düşünceler olamaz mı? Böyle belirtmişsin de bu çamur atmak değil de ne oluyor? "Kasıtlı net. Her forumda aynı durum. Planlı programlı." Kurallar doğrultusunda düşüncemi belirtiyorum, siz de belirtebilirsiniz. Niye belirtiyorsun diyen de yok ki.

Ben bile sinir oldum hocam okurken.

Yerini bana ver ya da kız bireylere karşı böyle kıyafet mi giyilir falan falan şekilde karşı çıkıyorlar. Unuttukları bir şey var ki T.C. Laik bir devlettir.

Bu konuyu yıllar önce Recep Baltaş açmıştı, saçma sapan gereksiz bir konu. Birine saygı göstermek demek karşındakiyle nezaket ve hoşgörü çerçevesinde iletişim kurmak demektir.

Katılmıyorum.
Dediklerin çokça vardır doğru fakat yarısının böyle olmadığını düşünüyorum.
Çokça yaşlı insan tanıyorum. Aralarında bilgili olanları, gençleri ve çocukları çok seveni saygı duyanları, gençlerle sohbet etmekten çok mutlu olanları tanıyorum. Tabii karşındaki genç nasıl bir genç onu da tartmak lazım. Gençlikte yaşlılardakinden çokça daha fazla çürük var.
Toplu taşımada yer vermek zorunda değilsin ama karşındaki kişi kibarca istediğinde ve ayakta durması zor olan biriyse bence versen 2 tarafta mutlu olur.
Kız giyinme konusunda diyorsun "T.C. Laik bir devlettir" ama şunu unutmaman lazım. Türkiye cumhuriyeti Türk devletidir, Avrupa'lı değil.
Bakarsan Türk töresinde yaşlıya saygı vardır. Tamam hoşuna gitmeyebilir ama yaşlı yani ne diyebilirsin. Ancak karşındaki kişinin düşüncesini çürütmeye çalışabilirsin.
Tabii ki bilgili olmak yaşla olmaz.
Onun dışında yaşlıların içindeki çürük çarık olanlara dediklerine katılıyorum.
ekonomiye yük iseler ne yapalım öldürelim mi? Eninde sonunda bizde yaşlanacağız ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…