Yasuo Particle Fix Nasıl Yapılır?

Makaleler
2
Belki burada bu işlerle uğraşan arkadaşlar vardır, o yüzden açıyorum bu konuyu. yapmayı bilen varsa bilgilendirirse çok sevinirim. Özledim eski efektleri açıkçası. :)
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

maxresdefault.jpg

''Yeni efektler 9.2 den sonra eklendi neden bunu arıyorsun?'' diyecek arkadaşlar için şöyle diyeyim, sevmedim. :) Bu efektler çok daha hoşuma gidiyor.
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkürler, sevgiler. :)

Artık particle fix komple fixlendi diye biliyorum. Eskisi gibi wooxy e özel skin dosyası açıp yapılmıyor. Oyundakiler de hiç yoktan iyidir ama 🙂
EDIT: Bu arada yanılmıyormuşum artık ne yazık ki particle fix kullanamıyorsunuz. Kanıt olarak bunu gösterebilirim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şuanlık maalesef başka bir yöntem yok ama YasuoMains subredditini takibe alın gelişme oldukça ilk oradan haberdar olursunuz.

@grgrrrrrr Aslında tam olarak Fixlenmedi. Yeni gelen Particle'ler yerine, Fix olanınkini koysak olabilir. Sorun şu ki nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bir de geçen şöyle bir video çıktı karşıma, yapan kişi yeni çıkanın yerine eskilerini koymuş.

YasuoMains subredditinde yeni kural eklendi, particle fix hakkında soru sormak yasaklandı. Eskiden orada ilk çıkıyordu fakat artık değil. :)

@grgrrrrrr Aslında tam olarak fixlenmedi. Yeni gelen particle'ler yerine fix olanınkini koysak olabilir. Sorun şu ki nasıl yapılacağını bilmiyorum. Bir de geçen şöyle bir video çıktı karşıma, yapan kişi yeni çıkanın yerine eskilerini koymuş.

O yoldan da yapılabilmesi şu anlık mümkün fakat herhangi bir rehber videosu vs. yok. Uğraşarak deneyebilirsiniz ama dediğim gibi dosyaların hangileri ile değiştirileceği konusunda kesin bir şey yok çünkü yasuo particle dosyaları için birden fazla klasör var. Ve kesin bir bilgim yok ama oyun içi dosyalarını değiştirdiniz takdirde problem yaratabilir.

O yoldan da yapılabilmesi şu anlık mümkün fakat herhangi bir rehber videosu vs. yok. Uğraşarak deneyebilirsiniz ama dediğim gibi dosyaların hangileri ile değiştirileceği konusunda kesin bir şey yok çünkü yasuo particle dosyaları için birden fazla klasör var. Ve kesin bir bilgim yok ama oyun içi dosyalarını değiştirdiniz takdirde problem yaratabilir.
Yapmayı bilsem uğraşıp yaparım, fakat hiç bilgim yok. :) Umarım bir kişi bulur ve nasıl yapılacağını gösterir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı