burakdurdag
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Kimya Mühendisi
Yeni sistemimde yasıyorum bu sorunu. Uzun zaman araştırdım her çözüme başvurdum hala kesin sebep ve çözüm bulamadım. Lütfen yardım edin şu sorunun en azından kaynağını bulalım. Monitörümde yatay kaymalar ve dalgalanmalar oluyor. Unity gibi oyunda Ultra'da karşılaşmadığım sorun 8 yıllık düşük sistem isteyen bir online oyunda karşıma çıkıyor. Bir süre önce Most Wanted 2012 indirdim ve Thief 4 oynadıgım sırada yüklemesini yaptım. Thief'de de herhangi bir kayma sorunum yoktu. Most wanted yüklemesinden sonra directx ve 2008 c++ yüklendi ve daha sonra Thief'de de aynı kayma basladı ama Unity'de hala sıkıntı yok.
Ricamdır şunu bir halletsek. Uzun süredir ararstırıyorum ama netice yok ve çok can sıkıyor. Bu arada video çekip ilgilenenlere göstermek isterdim ama çektiğim videolarda kaymalar gözükmüyor. Monitörüm Philips 170s.
İlginiz için teşekkürler.
Ricamdır şunu bir halletsek. Uzun süredir ararstırıyorum ama netice yok ve çok can sıkıyor. Bu arada video çekip ilgilenenlere göstermek isterdim ama çektiğim videolarda kaymalar gözükmüyor. Monitörüm Philips 170s.
İlginiz için teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: