Yatay geçiş yapmak nasıl oluyor?

Wongvangs

Hectopat
Merhaba bu sene 1. sınıf isletme okudum ama okula gidemedim, bölümü hiç sevemedigim icin. 2 ders dışında derslerin hepsinden kaldım bu yaz MYP ile yönetim bilişim sistemleri bölümüne geçiş başvurusu yaptim cok yüksek ihtimal geçerim, ortak derslerde var ama o ortak olan derslerden ben kaldım yine de o dersleri sayarlar mı? MYP olduğu için yoksa direkt 1. sınıftan mı başlarım cunku gecis basvurusu yaparken 2.sinif 3. donem olarak basvuru yapmistim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de zamanında TOBB iktisattan Başkent iktisata geçiş yapmıştım. Ortak dersleri geçtiysen saymışlardı. Fakat "ortak olan derslerden ben kaldım yine de o dersleri sayarlar mı? " ortak olan derslerden kaldıysanız dersleri nasıl sayıcaklar bu dediğinizi anlamadım.

Öncelikle YKS sıralamanız başvurduğun bölüme yetiyorsa sınava girdiğiniz sene kontenjan dahilinde kesin gelecektir. Muafiyet kısmında ise geçtiğiniz dersleri başarılı olduğunuz derslerin başvurusunda bulunabilirsiniz ancak bunlar kesin sayılacak diye bir şey yok AKTS ve ders içeriği uyması lazım edebiyat-Ink-ing sayılır muhtemelen. Ek olarak 1. sınıftan başlasanızda 2. sınıftan başlasanızda alttaki dersleri alarak ilerlediğiniz için 2 de başvursanız 1'de başvursanız 1. sınıf ilerlersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı