Tamamen okul ile ilgili. Gidip sorabilirsin. Diğer ne demek ben de çözemedim.Selamünaleyküm. Yatılı okullarda internet işi nasıl oluyor? Kendi bağlantıları oluyor mu?
Okulun birisine bakarken fiziki olanaklarda bağlantı için diğer yazıyordu. Ne oluyor o?
Hocam o zaman nasıl hallediyorlar. Sırf bu yüzden diz üstü almayı düşünüyorum.Lisenin pansiyonunda kalan arkadaşlarım Wi-Fi olmadığını söylemişti.
Kendi internetlerini kullanıyorlar. Tüm okullarda böyle olmayabilir.Gençler, ulaştım okula. Fatih Projesi Superonline imiş. Hızını da soraldum. Dönüş bekliyorum.
Hocam o zaman nasıl hallediyorlar. Sırf bu yüzden diz üstü almayı düşünüyorum.
Mobil veri değil mi? Çok sıkıntı ya öyleyse.Kendi internetlerini kullanıyorlar. Tüm okullarda böyle olmayabilir.
Öğretmeninde Süper Online vardı. Yanında taşıyordu. İzin verirler mi acaba ?Kendi internetlerini kullanıyorlar. Tüm okullarda böyle olmayabilir.
Bilmiyorum ki. Okuldan bilgi almak daha doğru olur.Mobil veri değil mi? Çok sıkıntı ya öyleyse.
Öğretmeninde Süper Online vardı. Yanında taşıyordu. İzin verirler mi acaba ?
Neresi komik? @Akali Ablanız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.