Akbank üzerinden halka arz almıştım 13'ünde bitti kesin talep yazıyor ama hiçbir işlem yapamıyorum. Bunun sebebi nedir? Yatırım bloke yazıyor.
Akbank üzerinden halka arz almıştım 13'ünde bitti kesin talep yazıyor ama hiçbir işlem yapamıyorum. Bunun sebebi nedir? Yatırım bloke yazıyor.
Borlease ise 18'inde dağıtılacak diye biliyorum hocam.
Ben de aynıSağ olun hocam evet O, öğrenciyim yeni yeni girdim halka arza pek anlamadığım için sordum.
İnşallah biraz harçlık çıkar.
Hocam bir sorum daha var 10 lot verdi 25 lotluk para yatırmıştim kalan parayı ne zaman yatırıyor?Ben de aynıumarım hocam.
Hocam bir sorum daha var 10 lot verdi 25 lotluk para yatırmıştim kalan parayı ne zaman yatırıyor?
SMS geldi hocam yarım saat önce fakat kalan lot parasi yatmadı.Hocam dağıtıldığı vakit veriyor diye biliyorum. 18'inde dağıtılacak sanıyordum nereden gördünüz 10 lotu.
Hocam mobil uygulamadan kontrol etsenize. Ziraat kullanıyorum sms vs. gelmiyor bana.SMS geldi hocam yarım saat önce fakat kalan lot parasi yatmadı.
Hocam hisse senede portföyumde görünmekte mobil uygulamada.Hocam mobil uygulamadan kontrol etsenize. Ziraat kullanıyorum sms vs. gelmiyor bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.