Yatırım blokesi neden olur?

Musti0

Hectopat
Yatırım hesabımda 750 TL'lik yatırım bloke var. Yatırım bloke nasıl ve neden olur? Bir de zararı var mı? Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

(Hala hisse senedi alabiliyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka nasıl çözdüm. Borsaya giriş yaptım 800 TL ile çok bilgim yok. Yapı Kredi'nin uygulamasıyla aldım. Hesap hareketlerinde bloke edilmiş Türk lirası yazıyor.
Bir hisse satışı yaptığında paran bloke olur. Yatırıma her zaman kullanabilirsin paranı ancak nakit olarak hesabında görmek istiyorsan 2 iş günü bekleyeceksin.

Bir hisse satışı yaptığında paran bloke olur. Yatırıma her zaman kullanabilirsin paranı ancak nakit olarak hesabında görmek istiyorsan 2 iş günü bekleyeceksin.

Kanka bir de hisse portföyüne girdiğimde görüntücelek kayıt bulunmamaktadır diyor. Yine hisse alırken süre var ya. İptale kadar geçerli (ikg) seçilmiyor hiçbir zaman. İşlem yapmak istediğiniz hisse ile seçmiş olduğunuz süre tipinde emir girişi yapılmamaktadır diyor sürekli. Gün ve kalanı iptal et var. Bende kalanı iptal et deyip alıyorum.

Kanka bir de hisse portföyüne girdiğimde görüntücelek kayıt bulunmamaktadır diyor. Yine hisse alırken süre var ya. İptale kadar geçerli (ikg) seçilmiyor hiçbir zaman. İşlem yapmak istediğiniz hisse ile seçmiş olduğunuz süre tipinde emir girişi yapılmamaktadır diyor sürekli. Gün ve kalanı iptal et var. Bende kalanı iptal et deyip alıyorum.
Valla bilmiyorum dostum yaşamadım böyle bir şey. Kullandığın bankayı arayıp sorarsan en net bilgiyi verirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı