Bloke koydurmuş olabilirsin, halka arza vs. katılmış olabilirsin, halihazırda emir vermiş olabilirsin vs. vs.
Sağ ol kanka çözdüm zaten uzun bir süre once gene de sağ ol.
Bir hisse satışı yaptığında paran bloke olur. Yatırıma her zaman kullanabilirsin paranı ancak nakit olarak hesabında görmek istiyorsan 2 iş günü bekleyeceksin.Kanka nasıl çözdüm. Borsaya giriş yaptım 800 TL ile çok bilgim yok. Yapı Kredi'nin uygulamasıyla aldım. Hesap hareketlerinde bloke edilmiş Türk lirası yazıyor.
Bir hisse satışı yaptığında paran bloke olur. Yatırıma her zaman kullanabilirsin paranı ancak nakit olarak hesabında görmek istiyorsan 2 iş günü bekleyeceksin.
Valla bilmiyorum dostum yaşamadım böyle bir şey. Kullandığın bankayı arayıp sorarsan en net bilgiyi verirler.Kanka bir de hisse portföyüne girdiğimde görüntücelek kayıt bulunmamaktadır diyor. Yine hisse alırken süre var ya. İptale kadar geçerli (ikg) seçilmiyor hiçbir zaman. İşlem yapmak istediğiniz hisse ile seçmiş olduğunuz süre tipinde emir girişi yapılmamaktadır diyor sürekli. Gün ve kalanı iptal et var. Bende kalanı iptal et deyip alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.