"Yatırım Tavsiyesi Değildir" saçmalığı

• Konuyu başlatan kade
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2.885
Salak olmadıkları ıcın nıye sosyal medyada tahmın ve atmosyon karısık yaptıgım bır tespıtı gıdıp salagın bırı evını arabasını basıp kaybedıp bana dava actıgında hapıse gıreyım kı?

Evini arabanı sat ''Dogecoin'' al. (Yatırım tavsiyesi değildir.)

Evini arabanı sat ''Dogecoin'' al. (Yatırım tavsiyesi değildir.)
O anki söylemin durumuna göre amaç tespiti yapılıyor, buna rağmen ceza almak mümkün ki alanlar oluyor. Birisi böyle uzun uzun satırlarca işlem mekaniklerini anlatıyor, kendi kazancından bahsediyor, işin "gelecekteki" avantajlarını herkese yayıyor ve sonra YTD değildir diyor. Hele bir de o kişi bundan bir çıkar elde ediyorsa (abonelik sistemi, yeni üye getirme sistemi gibi) ne yaparsa yapsın o davadan cezayı almadan kurtaramıyor. :D

Yani "Dogecoin diye bir şey duydum, ben de araştıracağım ama YTD." demek ile kendinden örnekler verip başkalarını "iradeyi baskılayacak şekilde" yönlendirmek aynı sonuca varmıyor davada.

Son düzenleme:
1 TL'yi aşmayacak şekilde altcoinlere yatırım yapılabilir aslında. Alırsın her birinden 1 TL'lık sonra torununa bırak. Dalga geçiyorum ama ben üniversitedeyken bitcoin cok ucuzdu. Bilen bile yoktu. O zaman yanlışlıkla 10 TL'lık alsaydım şimdi zengindim.

Yatırım tavsiyedir. Hadi bakalım. Ama 1 TL üstü alımlar beni bağlamaz baştan diyim. 🤣 🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı