Yatış pert parası için ne kadar ödeme yapılır?

ardaslc

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar 3 gün önce trafik kazası geçirdim ve yarın yatışımla beraber 4 gün hastanede yatmış olacağım. Kazada %100 haklı olan benim ne kadar ödenme yapılır? yatış ve pert parası olarak?

Konuyla ilgili bilgim yok. Sadece geçmiş olsun demek istedim.

Aracın gerçekçi tamir süresi ne kadarsa o gün kadar aynı aracın günlük ortalama ücreti kadar alırsınız. Örneğin tamirat bir ay sürdü fakat bunun sebebi ustanın yoğunluğuysa bilirkişi raporunda gerçekçi süre belirtilir. Süre 14 günse ve kullandığınız aracın günlük kiralık bedeli ortalama 2000 liraysa 14*2 bin 28 bin TL alırsınız. Tabii bunun içinden avukat da pay alacağı için 23-25 bin arası bir miktar geçer elinize.

Aracın gerçekçi tamir süresi ne kadarsa o gün kadar aynı aracın günlük ortalama ücreti kadar alırsınız. Örneğin tamirat bir ay sürdü fakat bunun sebebi ustanın yoğunluğuysa bilirkişi raporunda gerçekçi süre belirtilir. Süre 14 günse ve kullandığınız aracın günlük kiralık bedeli ortalama 2000 liraysa 14*2 bin 28 bin TL alırsınız. Tabii bunun içinden avukat da pay alacağı için 23-25 bin arası bir miktar geçer elinize.
ben tazminat davasıda açmayı düşünüyorum adresim karşı kişiye gider mi sorun yaşamaktan korkuyorum.

Konuyla ilgili bilgim yok. Sadece geçmiş olsun demek istedim.
Teşekkür ederim reis.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı