Mum
Kilopat
Daha fazla
Cihaz özellikleri;
Xbox live, konsol yardımcısı, game bar ve Skype kendim bir şey olmaz diye sildim. Şu programları silmemin sakıncası var mı bilmiyorum, bir işe yarıyorlar mı? Artık şeyden geçtim nasıl çalıştırırım kullanabilirim falan umurumda değil temiz bir sayfa açmak istiyorum bilgisayarımda. Kullandıklarımın üstünü siyahla çizdim, kullanmadıklarım aşağıdakiler. Arkaplanda falan bir görevleri yoksa hepsini silmeyi düşünüyorum. Bilgisayardan pek anlamıyorum da bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim;
Bunları silmek dışında hızlandırmak için izleyebileceğim bir yol varsa söylerseniz çok müteşekkir olurum. Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Windows özellikleri;Cihaz adı LAPTOP-B17MOGGB
İşlemci AMD E1-7010 APU with AMD Radeon R2 Graphics 1.50 GHz
Takılı RAM 4,00 GB (kullanılabilir: 3,42 GB)
Cihaz Kimliği Sansür Mum
Ürün Kimliği Sansür Mum
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Üretici ASUSTek Computer Inc.
2019'da Vatan Mağazasından aldığım ASUS marka dizüstü bilgisayar, hiçbir zaman hızlı bir bilgisayar olmadı. Hatta 4 yıldır ofis programları bile kuramadım, aldığımda da kurulu değildi. Tamam çok pahalı değildi, ama bu kadar yavaş olması da artık canıma tak etti. Uygulamalar da, tarayıcılar da her zaman aşırı aşırı yavaş ve sabırla beklemekten başka çarem yok. Öyle içinden geçtiğim hor kullandığım bir durum da yok. C sürücüsü 464 GB, boş alan 365 GB. Ama bu boş alan biraz dolsun bilgisayar bir daha açılmayacaktır eminim. Oyun bile oynamadım hiç, kendi çapımda web tasarım falan yapıyorum bazen ama o bile imkansızlaştı artık.Edisyon Windows 10 Home Single Language
Sürüm 22H2
Yüklenme tarihi 24.05.2021
İS derlemesi 19045.3448
Deneyim Windows Feature Experience Pack 1000.19044.1000.0
Xbox live, konsol yardımcısı, game bar ve Skype kendim bir şey olmaz diye sildim. Şu programları silmemin sakıncası var mı bilmiyorum, bir işe yarıyorlar mı? Artık şeyden geçtim nasıl çalıştırırım kullanabilirim falan umurumda değil temiz bir sayfa açmak istiyorum bilgisayarımda. Kullandıklarımın üstünü siyahla çizdim, kullanmadıklarım aşağıdakiler. Arkaplanda falan bir görevleri yoksa hepsini silmeyi düşünüyorum. Bilgisayardan pek anlamıyorum da bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim;
Bunları silmek dışında hızlandırmak için izleyebileceğim bir yol varsa söylerseniz çok müteşekkir olurum. Herkese iyi çalışmalar dilerim.