Çözüldü YouTube Yavaş çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lukushi19

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim internetim normalde hızlı ama YouTube'da sürekli kasıyor, premium olmayan hesaplarsa kasma yok. Bana AdBlock kapat dediler ama onun açık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Çözüm
Hocam o dediğiniz şeyi bulamadım ama Avast'ı durdurunca düzeldi sonunda ama onu ayarlardan nasıl kapatabilirim biliyor musunuz?

Avast'ta AdBlock özelliği nereden kapanıyor bilmiyorum ama sorun antivirüsün AdBlock eklentisinden kaynaklı, çözüldüğüne sevindim.
Chrome eklentilerinde gözükmesi lazım

Zmerhaba benim internetim normalde hızlı ama YouTube'da sürekli kasıyor, premium olmayan hesaplarsa kasma yok. Bana AdBlock kapat dediler ama onun açık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Sağ üstte bu şekil bir simge olacak olmaz ise yine sağ üstteki profil simgenizin yanındaki uzantılara basarak oradan hangi reklam engelleyici ( ben AdGuard kullanıyorum gayet memnunum) kullanıyorsanız uzantıyı açıp kapatabilirsiniz.

1727975583579.png

Uzantılar Simgesi.png

Evet baktım şu an orada 2 farklı uugulama var YouTube'da yok ama video falan izleyemiyorum normalde 45Mbps internetim ama 480p de oynatmıyor.

Örnek olması için herhangi bir şey atabilir misiniz video fotoğraf gibi.

Sağ üstte bu şekil bir simge olacak olmaz ise yine sağ üstteki profil simgenizin yanındaki uzantılara basarak oradan hangi reklam engelleyici ( ben AdGuard kullanıyorum gayet memnunum) kullanıyorsanız uzantıyı açıp kapatabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2321957

Eki Görüntüle 2321959

Teşekkürler ama premiumum var zaten ve hiç böyle bir uygulama kurmadım ama premiumsuz hesaplarda rahat video izleyebiliyorum.

Örnek olması için herhangi bir şey atabilir misiniz video fotoğraf gibi.

Orada böyle gözüküyor sadece.

Dosya Ekleri

• 17279760072423015720141717165680.jpg
    17279760072423015720141717165680.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 31
Teşekkürler ama premiumum var zaten ve hiç böyle bir uygulama kurmadım ama premiumsuz hesaplarda rahat video izleyebiliyorum.

Orada böyle gözüküyor sadece.
Pardon hocam cümleyi yanlış yazmışım youtube nasıl olmuyor onun için video yada fotoğraf bir şey atabilir misiniz demek istedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı