Hocam o dediğiniz şeyi bulamadım ama Avast'ı durdurunca düzeldi sonunda ama onu ayarlardan nasıl kapatabilirim biliyor musunuz?
Sadece YouTube için mi böyle peki? Yoksa her sitede mi böyle denediniz mi?Evet biraz yavaşlamış ama 20Mbps internetin 1080p de rahat olacagını düşünüyorum.
Pardon hocam cümleyi yanlış yazmışım YouTube nasıl olmuyor onun için video ya da fotoğraf bir şey atabilir misiniz demek istedim.
Sadece YouTube için mi böyle peki? Yoksa her sitede mi böyle denediniz mi?
Sizden şöyle bir şey isteyeceğim hocam, aynı internete telefonla bağlanıp, YouTube girer misiniz? Aynı sorun telefonda da devam ediyor mu bakalım?
Tamam hocam modem kaynaklı bir sorun değil madem, farklı bir tarayıcıda YouTube açmayı denediniz mi?
Estağfurullah aynı sorunu bende yaşadım ve sorunu deneyerek bulmuştum.Deneyeyim hocam hemen uzattım konuyu biraz kusura bakmayın.
Estağfurullah aynı sorunu bende yaşadım ve sorunu deneyerek bulmuştum.
Anladım, bilgisayarda yüklü olan antivirüs var mı?Denedim hocam 2 farklı sitede aynı şekil sadece YouTube açılmıyor![]()
Anladım bilgisayarda yüklü olan antivirüs var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.