Lukushi19 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 Merhaba benim internetim normalde hızlı ama YouTube'da sürekli kasıyor, premium olmayan hesaplarsa kasma yok. Bana AdBlock kapat dediler ama onun açık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Merhaba benim internetim normalde hızlı ama YouTube'da sürekli kasıyor, premium olmayan hesaplarsa kasma yok. Bana AdBlock kapat dediler ama onun açık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Çözüm Royzz 3 Ekim 2024 Lukushi19 dedi: Hocam o dediğiniz şeyi bulamadım ama Avast'ı durdurunca düzeldi sonunda ama onu ayarlardan nasıl kapatabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Avast'ta AdBlock özelliği nereden kapanıyor bilmiyorum ama sorun antivirüsün AdBlock eklentisinden kaynaklı, çözüldüğüne sevindim.
Lukushi19 dedi: Hocam o dediğiniz şeyi bulamadım ama Avast'ı durdurunca düzeldi sonunda ama onu ayarlardan nasıl kapatabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Avast'ta AdBlock özelliği nereden kapanıyor bilmiyorum ama sorun antivirüsün AdBlock eklentisinden kaynaklı, çözüldüğüne sevindim.
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #11 Lukushi19 dedi: Evet biraz yavaşlamış ama 20Mbps internetin 1080p de rahat olacagını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece YouTube için mi böyle peki? Yoksa her sitede mi böyle denediniz mi? Artı 0 Eksi
Lukushi19 dedi: Evet biraz yavaşlamış ama 20Mbps internetin 1080p de rahat olacagını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece YouTube için mi böyle peki? Yoksa her sitede mi böyle denediniz mi?
KS KS Lukushi19 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #12 Fozzyxd dedi: Pardon hocam cümleyi yanlış yazmışım YouTube nasıl olmuyor onun için video ya da fotoğraf bir şey atabilir misiniz demek istedim. Genişletmek için tıkla... Şu şekil sürekli hocam 1 saat durdum hâlâ bu ekranda. Royzz dedi: Sadece YouTube için mi böyle peki? Yoksa her sitede mi böyle denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Diğer sitelerde her şey normal ama YouTube'da böyle sadece hocam. Dosya Ekleri 1727976198485470129100039298961.jpg 83,9 KB · Görüntüleme: 27 17279762307694830833170657727043.jpg 102,2 KB · Görüntüleme: 26 Artı 0 Eksi
Fozzyxd dedi: Pardon hocam cümleyi yanlış yazmışım YouTube nasıl olmuyor onun için video ya da fotoğraf bir şey atabilir misiniz demek istedim. Genişletmek için tıkla... Şu şekil sürekli hocam 1 saat durdum hâlâ bu ekranda. Royzz dedi: Sadece YouTube için mi böyle peki? Yoksa her sitede mi böyle denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Diğer sitelerde her şey normal ama YouTube'da böyle sadece hocam.
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #13 Sizden şöyle birşey isteyeceğim hocam, aynı internete telefonla bağlanıp, YouTube girer misiniz? Aynı sorun telefonda da devam ediyor mu bakalım? Artı 0 Eksi
Sizden şöyle birşey isteyeceğim hocam, aynı internete telefonla bağlanıp, YouTube girer misiniz? Aynı sorun telefonda da devam ediyor mu bakalım?
KS KS Lukushi19 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #14 Royzz dedi: Sizden şöyle bir şey isteyeceğim hocam, aynı internete telefonla bağlanıp, YouTube girer misiniz? Aynı sorun telefonda da devam ediyor mu bakalım? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam telefonda tablette denedim hepsi normal ama PC'den açılmıyor. Artı 0 Eksi
Royzz dedi: Sizden şöyle bir şey isteyeceğim hocam, aynı internete telefonla bağlanıp, YouTube girer misiniz? Aynı sorun telefonda da devam ediyor mu bakalım? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam telefonda tablette denedim hepsi normal ama PC'den açılmıyor.
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #15 Tamam hocam modem kaynaklı bir sorun değil madem, farklı bir tarayıcıda YouTube açmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Lukushi19 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #16 Royzz dedi: Tamam hocam modem kaynaklı bir sorun değil madem, farklı bir tarayıcıda YouTube açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam hemen uzattım konuyu biraz kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Royzz dedi: Tamam hocam modem kaynaklı bir sorun değil madem, farklı bir tarayıcıda YouTube açmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hocam hemen uzattım konuyu biraz kusura bakmayın.
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #17 Lukushi19 dedi: Deneyeyim hocam hemen uzattım konuyu biraz kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah aynı sorunu bende yaşadım ve sorunu deneyerek bulmuştum. Artı 0 Eksi
Lukushi19 dedi: Deneyeyim hocam hemen uzattım konuyu biraz kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah aynı sorunu bende yaşadım ve sorunu deneyerek bulmuştum.
KS KS Lukushi19 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #18 Royzz dedi: Estağfurullah aynı sorunu bende yaşadım ve sorunu deneyerek bulmuştum. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam 2 farklı sitede aynı şekil sadece YouTube açılmıyor Artı 0 Eksi
Royzz dedi: Estağfurullah aynı sorunu bende yaşadım ve sorunu deneyerek bulmuştum. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam 2 farklı sitede aynı şekil sadece YouTube açılmıyor
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #19 Lukushi19 dedi: Denedim hocam 2 farklı sitede aynı şekil sadece YouTube açılmıyor Genişletmek için tıkla... Anladım, bilgisayarda yüklü olan antivirüs var mı? Artı 0 Eksi
Lukushi19 dedi: Denedim hocam 2 farklı sitede aynı şekil sadece YouTube açılmıyor Genişletmek için tıkla... Anladım, bilgisayarda yüklü olan antivirüs var mı?
KS KS Lukushi19 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #20 Royzz dedi: Anladım bilgisayarda yüklü olan antivirüs var mı? Genişletmek için tıkla... Evet Avast kurulu. Artı 0 Eksi
Royzz dedi: Anladım bilgisayarda yüklü olan antivirüs var mı? Genişletmek için tıkla... Evet Avast kurulu.