Lukushi19 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 Merhaba benim internetim normalde hızlı ama YouTube'da sürekli kasıyor, premium olmayan hesaplarsa kasma yok. Bana AdBlock kapat dediler ama onun açık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Merhaba benim internetim normalde hızlı ama YouTube'da sürekli kasıyor, premium olmayan hesaplarsa kasma yok. Bana AdBlock kapat dediler ama onun açık olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Çözüm Royzz 3 Ekim 2024 Lukushi19 dedi: Hocam o dediğiniz şeyi bulamadım ama Avast'ı durdurunca düzeldi sonunda ama onu ayarlardan nasıl kapatabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Avast'ta AdBlock özelliği nereden kapanıyor bilmiyorum ama sorun antivirüsün AdBlock eklentisinden kaynaklı, çözüldüğüne sevindim.
Lukushi19 dedi: Hocam o dediğiniz şeyi bulamadım ama Avast'ı durdurunca düzeldi sonunda ama onu ayarlardan nasıl kapatabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Avast'ta AdBlock özelliği nereden kapanıyor bilmiyorum ama sorun antivirüsün AdBlock eklentisinden kaynaklı, çözüldüğüne sevindim.
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #21 Lukushi19 dedi: Evet Avast kurulu. Genişletmek için tıkla... Avast'ta adblock özelliği gibi bir özellik var mı yada açık mı? Çünkü göndermiş olduğunuz resimde YouTube açılıyor, sadece oynatıcı açılmıyor. Artı 0 Eksi
Lukushi19 dedi: Evet Avast kurulu. Genişletmek için tıkla... Avast'ta adblock özelliği gibi bir özellik var mı yada açık mı? Çünkü göndermiş olduğunuz resimde YouTube açılıyor, sadece oynatıcı açılmıyor.
KS KS Lukushi19 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #22 Royzz dedi: Avast'ta AdBlock özelliği gibi bir özellik var mı ya da açık mı? Çünkü göndermiş olduğunuz resimde YouTube açılıyor, sadece oynatıcı açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o dediğiniz şeyi bulamadım ama Avast'ı durdurunca düzeldi sonunda ama onu ayarlardan nasıl kapatabilirim biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Royzz dedi: Avast'ta AdBlock özelliği gibi bir özellik var mı ya da açık mı? Çünkü göndermiş olduğunuz resimde YouTube açılıyor, sadece oynatıcı açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam o dediğiniz şeyi bulamadım ama Avast'ı durdurunca düzeldi sonunda ama onu ayarlardan nasıl kapatabilirim biliyor musunuz?
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #23 Lukushi19 dedi: Hocam o dediğiniz şeyi bulamadım ama Avast'ı durdurunca düzeldi sonunda ama onu ayarlardan nasıl kapatabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Avast'ta AdBlock özelliği nereden kapanıyor bilmiyorum ama sorun antivirüsün AdBlock eklentisinden kaynaklı, çözüldüğüne sevindim. Artı 0 Eksi Çözüm
Lukushi19 dedi: Hocam o dediğiniz şeyi bulamadım ama Avast'ı durdurunca düzeldi sonunda ama onu ayarlardan nasıl kapatabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Avast'ta AdBlock özelliği nereden kapanıyor bilmiyorum ama sorun antivirüsün AdBlock eklentisinden kaynaklı, çözüldüğüne sevindim.
KS KS Lukushi19 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #24 Royzz dedi: Avast'ta AdBlock özelliği nereden kapanıyor bilmiyorum ama sorun antivirüsün AdBlock eklentisinden kaynaklı, çözüldüğüne sevindim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam ben onu arar bulurum iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
Royzz dedi: Avast'ta AdBlock özelliği nereden kapanıyor bilmiyorum ama sorun antivirüsün AdBlock eklentisinden kaynaklı, çözüldüğüne sevindim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam ben onu arar bulurum iyi akşamlar.
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #25 Lukushi19 dedi: Çok teşekkürler hocam ben onu arar bulurum iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, kolay gelsin. Hayırlı akşamlar. Artı 0 Eksi
Lukushi19 dedi: Çok teşekkürler hocam ben onu arar bulurum iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, kolay gelsin. Hayırlı akşamlar.