Steam Yavaş indiriyor

Alperrende58

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ben Steam'de oyun indirirken aniden alçalıyor ve 800KB falan oluyor. Bazıları önbellek temizle indirme bölgesi seç Cheat Engine'den hızını arttır ya da Görev Yöneticisi'nden ayarlar yap demiş. Ama hiçbirisi olmuyor. Yardım edecek birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Steam'de oyun indirirken aniden alçalıyor ve 800KB falan oluyor. Bazıları önbellek temizle indirme bölgesi seç Cheat Engine'den hızını arttır ya da Görev Yöneticisi'nden ayarlar yap demiş. Ama hiçbirisi olmuyor. Yardım edecek birisi var mı?
Önerilerin hepsi boş olmuş. İnternet hızından eminsen ve sadece Steam yavaş indiriyorsa arka planda çok fazla işlem yaptığı için yavaşlıyordur, işlemler bitince tekrar hızlanır, belli bir indirme yaptıktan sonra tekrar işlem yapması gerektiği için yine yavaşlar. Yani internet hızından eminsen bilgisyarın ile alakalı bir durumdur.

Bir de DNS'yi değiştirmeyi deneyin. Google DNS'yi dene. (8.8.8.8 / 8.8.4.4) bunu ayarla modem/pc'yi yeniden başlat sonra tekrar dene bakalım.

Yanlış bilmiyorsam modemi kapa aç yaparsa ayarlardığı DNS sıfırlanmaz mı?

İndirme bölgesini değiştirmeyi denemişsin fakat Almanya Ankara ve İstanbul olarak tekrar dener misin?

Ayarlar > İndirmeler > İndirme hızını sınırlayı kapat.
1731672808700.png

Yanlış bilmiyorsam modemi kapa aç yaparsa ayarlardığı DNS sıfırlanmaz mı?

İndirme bölgesini değiştirmeyi denemişsin fakat Almanya Ankara ve İstanbul olarak tekrar dener misin?

Hayır ister modem arayüzünden ayarla ister PC'den ağ bağlantılarından ayarla DNS sıfırlanmaz. Ben hem modemden hem de PC'den ayarlayarak denedim hiçbir şekilde sıfırlanmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı