Merhaba ben Steam'de oyun indirirken aniden alçalıyor ve 800KB falan oluyor. Bazıları önbellek temizle indirme bölgesi seç Cheat Engine'den hızını arttır ya da Görev Yöneticisi'nden ayarlar yap demiş. Ama hiçbirisi olmuyor. Yardım edecek birisi var mı?
Merhaba ben Steam'de oyun indirirken aniden alçalıyor ve 800KB falan oluyor. Bazıları önbellek temizle indirme bölgesi seç Cheat Engine'den hızını arttır ya da Görev Yöneticisi'nden ayarlar yap demiş. Ama hiçbirisi olmuyor. Yardım edecek birisi var mı?
Önerilerin hepsi boş olmuş. İnternet hızından eminsen ve sadece Steam yavaş indiriyorsa arka planda çok fazla işlem yaptığı için yavaşlıyordur, işlemler bitince tekrar hızlanır, belli bir indirme yaptıktan sonra tekrar işlem yapması gerektiği için yine yavaşlar. Yani internet hızından eminsen bilgisyarın ile alakalı bir durumdur.
Hayır ister modem arayüzünden ayarla ister PC'den ağ bağlantılarından ayarla DNS sıfırlanmaz. Ben hem modemden hem de PC'den ayarlayarak denedim hiçbir şekilde sıfırlanmadı.