Yavaş internet

kumpas59

Kilopat
Yer
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba ben TTNET kulanıyorum. İnternetim 16 mb fakat akk aşınca 3'e iniyor. Başkasının kullandığını düşünüyorum. Çünkü internet hızım tekrardan 16 mb ye çıkınca maksimum 5 güne yine 3 mb ye düşüyor. TTNET'in sitesinden bakıyorum indirme 140-150 GB olmuş. Şifre değiştiriyorum yine fayda etmiyor.Birde Battlefield 3 oynuyorum pingim 40-58 arasıyken birden 1300 lere çıkıyor.

Benim asıl sorum benim internetimi kullanan kişiyi nasıl bulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Comodo Firewall indir modemini kapat.

Sonra bi daha açtığında sana şu IP: örn 95.154.58.56 bağlanmak istiyor diye bir uyarı gelir ordan alırsın ip sini ip sorgulat.

Sizin oralardan birisidir.

Yavaş internet başlığını görünce "kesin bu işin içinde ttnet var" dedim. Doğru çıktı :D
  • Wifi şifresini değiştir
  • Wifiye mac adres filtrelemesi yap
  • Modem kablolarının öbür uçlarının nereye gittiğini bul(kaçak kablo olabilir)
  • Netlimiter kur neti kullanan programlara bak/sınırla

Arkada torrent açık tutma.

Sanırım yazdıklarımı dikkatli okumamışsın internet şifresini değiştirdiğimi söylemiştim. Modem kablolarına bakmıştım kaçak yok. Torrent kullanmıyorum.

Diğer dediklerime baktın mı?

Büyük ihtimal bilgisayarındaki başka bir program kullanıyor.

Bencede kablolu kullan benim internetim D-Smart fibernet hızım 16 Mbps ama 1 kere bile 16 Mbps'ye çıkmadı hep 7 lerde.

Ama battlefield 3 de fps 70-80.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı