Yavaş internete çözüm önerisi

Kutay Esmez

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar altyapım 11Mbps hızı destekliyor. Hat değerlerimi de paylaşıyorum sizce neden 11Mbps hızı desteklemesine rağmen hat değerlerim böyle. Bunu nasıl çözebiliriz? Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığım zaman arıza kaydı oluşturuyorlar 2-3 gün 4Mbps hızında internet alıyorum sonra yine gidiyor. Bunu nasıl çözüme kavuşturabiliriz? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor.

Dosya Ekleri

• resim_2021-04-07_193935.png
    resim_2021-04-07_193935.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    24,6 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim anlamadığım adamlar 100 Mbps 85 TL istiyor ama 11 Mbps neden 80 TL?
Bazen kampanyalar falan oluyor ve taahhütle alakalı bir durum o. Altyapısı sağlam olmayan yerlerde nedense internet daha pahalı oluyor garip şekilde
Arkadaşlar altyapım 11Mbps hızı destekliyor. Hat değerlerimi de paylaşıyorum sizce neden 11Mbps hızı desteklemesine rağmen hat değerlerim böyle. Bunu nasıl çözebiliriz? Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığım zaman arıza kaydı oluşturuyorlar 2-3 gün 4Mbps hızında internet alıyorum sonra yine gidiyor. Bunu nasıl çözüme kavuşturabiliriz? Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
Pek çok etken var gibi. Modemin eski olduğu için verimi alamıyor olabilirsin veya altyapında ciddi sıkıntılar olabilir. Aklıma ilk gelenler bunlar oldu direkt

Modemi yeni aldık 1 yıl falan oldu ilk aldığımız zamanlarda da aynıydı. Altyapıda sıkıntı olabilir ama yan binamızda 8mbps interneti rahatlıkla kullanabiliyorlar. İSS değiştirmeli miyiz sizce?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı