Yavaş ve İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na destek

Hocam bunlar önemli değil gerçekten. Önemli olan soru şu: Bay Kemal ikinci tura kalırsa iyi partili seçmen destek verecek mi? Meral bu durumda bay kemale destek isteyebilecek mi?
Akşenerden bağımsız, iyi partinin tabanına bakarsan, Erdoğanın rakibi kimse ona verirler, düşünmez bile o kadar net söylerim. Zaten Akşener ile yola çıkanlar Bahçeliye muhalif kesim. Bu arada Akşener ve Erhan Usta'nın tavrı Kılıçdaroğlunun çekilip, yerine daha fazla kesimden oy alabilecek bir aday çıkartması için, gidipde Erdoğana oy istemezler.

Kılıçdaroğlu' nun lafının üstüne laf Akp' ye katkı sağlar dolayısıyla en doğrusu bu.

İyi partili seçmenden tam emin olamıyorum hocam.

İyi partili seçmenden tam emin olamıyorum hocam.
İyi partiden hiç korkmayın, eğer ortak bir aday çıkartsalardı o masadan kalkacak son kişi Akşener idi ama işte olmadı, masadakilerin suçlarından birisi aslında ilk önce kim aday olmalı yerine, kim aday olmamalı ? Sorusunun sorulmasıydı, bence masadakilerin hiçbirisi aday olmamalıdır, böylece daha tarafsız karar verebilirlerdi. 1 seneden fazla boşuna oyalandılar.

Maalesef haklısın bencillik oldu ama ben yine de Kılıçdaroğlu' na vermek durumundayım batıyorsak da batalım böyle 2 arada 1 derede olmuyor.

Maalesef haklısın bencillik oldu ama ben yine de Kılıçdaroğlu' na vermek durumundayım batıyorsak da batalım böyle 2 arada 1 derede olmuyor.
Ekmelettin travmasını yaşamış bir toplumda böyle olur, aklıma geldikçe halen deliriyorum. Kılıçdaroğlu ve sınıf arkadaşı Bahçelinin çatı adayını tanıyan yok ama yine %39 civarında iyi oy aldı, asıl korkulması gereken HDP seçmenidir, her seçime bağımsız giriyorlar, nedense kimse de çıkıp bunlara neden oy bölüyorsun demiyor. Bu arada Muharrem İnce kesinlikle aday olup kararsızların oyunu toplamalıdır, büyük iyilik yapmış olur.

Hocam her seçim sandığında her partiden adam olmuyor mu? Bu adamların boş oyları kendilerine attığına dair iddia var.

Hocam her seçim sandığında her partiden adam olmuyor mu? Bu adamların boş oyları kendilerine attığına dair iddia var.

2018 de Muharrem İncenin dediğine göre binlerce sandıkta CHP görevli bulundurmamış. Yani bu iddialar doğru olabilir çünkü seni engelleyecek kimse yok. Odada herkes aynı partili odadaki herkesin işine gelir bu durum.

Hocam bunlar önemli değil gerçekten. Önemli olan soru şu: Bay Kemal ikinci tura kalırsa iyi partili seçmen destek verecek mi? Meral bu durumda bay kemale destek isteyebilecek mi?
Önemli olan halkın iradesidir. Liderler, ancak parti kadrolarına hükmedebilir. Her liderin gücü mutlak olsa hiçbir partinin oyu değişmez.
Seçim süresince meydanlarda yalnız kalacak, medyada yeterince yer bulamayacak, bulduğunda da iki taraftan da eleştiriler alacak, 6-7 partinin beslendiği dar bir tabanda İyi Parti'nin başarılı olabilmesi de bu tabanı konsolide edebilmesi de mümkün değil.
Zaten önemli bir istifa süreci ve kan kaybı yaşıyor. Yaptığı harakiriyi açıklayabileceği hiç kimse yok. Kadrolarını bile kaybediyor.
Velhasıl-ı kelam kendi oyu ve etrafında kalan kadronun oyundan başka kimsenin oyunu ipotek altına alamaz. Halk kimde umut görürse ona oyunu verecektir. 2/3 Bay Kemal'e, 1/3'ü RTE'ye veya başka bir adaya oy verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…