Yavaş ve İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na destek

Siyaset millet için yapılır, siyaset zaten rezil olacağı kadar olmuş, doğruya doğru diyemeyenler utansın.
Masadan ayrılan kendine zarar verdiği gibi muhalefete ve millet iradesine zarar verir, bunu anlayın artık. Herkes kendi seçmen kitlesini temsil ediyor ve KK %25 CHP seçmenini temsil ediyor. Beğenirsiniz beğenmezsiniz AMA sonuç olarak bu masa asgari müştereklerde buluşma masasıdır. Meral olmadan olmuyorsa Kemal olmadan da olmuyor işte o noktaya geldik. Asgari müşterek KK'nın adaylığı ise o da yapılır. Buna karşı ise masada hakkını savunsun, cingar çıkarmaya gerek yok ki bu tür manevralar için çok geç kalındı artık vaktimiz kalmadı.

Masadan ayrılan kendine zarar verdiği gibi muhalefete ve millet iradesine zarar verir, bunu anlayın artık. Herkes kendi seçmen kitlesini temsil ediyor ve KK %25 CHP seçmenini temsil ediyor. Beğenirsiniz beğenmezsiniz AMA sonuç olarak bu masa asgari müştereklerde buluşma masasıdır. Meral olmadan olmuyorsa Kemal olmadan da olmuyor işte o noktaya geldik. Asgari müşterek KK'nın adaylığı ise o da yapılır. Buna karşı ise masada hakkını savunsun, cingar çıkarmaya gerek yok ki bu tür manevralar için çok geç kalındı artık vaktimiz kalmadı.
Yola getiriyor değil de tıpış tıpış geri geldi demek daha doğru olur 😅
O yüzden mi Yavaş ve İmamoğlu yanına gidiyor dünden beri ikna etmeye çalışıyorlar. Tıpış tıpış Kılıçtaroğlunun sözüdür, böyle dedi ve 2014'de Ekmelettini gösterip seçimi Erdoğana verdi, umarım bu sefer susar da bari adam yerine koyulur. Bu görüşü değiştirin, ülkede siyaset yalan üzerine kurulu zaten, sandığa gidenler saltanat düzeni bitsin diye gidecek, Kılıçtaroğlu kendini nimetten sanmasın.

O yüzden mi Yavaş ve İmamoğlu yanına gidiyor dünden beri ikna etmeye çalışıyorlar. Tıpış tıpış Kılıçtaroğlunun sözüdür, böyle dedi ve 2014'de Ekmelettini gösterip seçimi Erdoğana verdi, umarım bu sefer susar da bari adam yerine koyulur. Bu görüşü değiştirin, ülkede siyaset yalan üzerine kurulu zaten, sandığa gidenler saltanat düzeni bitsin diye gidecek, Kılıçtaroğlu kendini nimetten sanmasın.
Yavaş ve İmamoğlu yanına gitmedi. O iptal oldu. KK susmayacak kardeşim, susması gerekenler susacak sen merak etme.

Bakalım yeni bir sistem deneyecekler, akşener'e helal olsun, kim ne derse desin, bunları yola getiriyor. Umarım yavaş ve imamoğlu ön planda çalışmaları yaparlar yoksa kılıçdaroğlunun kürsü performansı düşük, hem seçim kazanmış kadroların ön plana çıkması seçmeni daha iyi ikna eder. Erken seçim de kesinlikle olmamalıdır, kimse anayasanın üzerinde değildir, yasaların gücünü ön plana çıkartmak lazım, bu yeni gelenlerede bir uyarıdır, millet indirmezse anayasa indirir.

@M5Sakarya sevindin mi :)

Kılıçdaroğlu koltuk uğruna seçimi verecek, ak partinin ekmeğine yağ sürdü.

Yavaş ve İmamoğlu yanına gitmedi. O iptal oldu. KK susmayacak kardeşim, susması gerekenler susacak sen merak etme.
Hiç merak etmiyorum zaten, o susarsa zaten Erdoğan kendisi gider. CHP genel başkanı olmasa kendisinin hiçbir siyasi başarısının olmayacağını sende biliyorsun, o koltukta sen otursan belki daha çok oy alırdın.
Kılıçdaroğlu koltuk uğruna seçimi verecek, ak partinin ekmeğine yağ sürdü.
Farklı birini çıkartmalarını isterdim ama eğer yardımcıları değiştirmeden devam ederlerse bir sonuç alabilirler, maksat saltanat değişsin.

Hiç merak etmiyorum zaten, o susarsa zaten Erdoğan kendisi gider. CHP genel başkanı olmasa kendisinin hiçbir siyasi başarısının olmayacağını sende biliyorsun, o koltukta sen otursan belki daha çok oy alırdın.

Farklı birini çıkartmalarını isterdim ama eğer yardımcıları değiştirmeden devam ederlerse bir sonuç alabilirler, maksat saltanat değişsin.

Hocam işi iyice zora soktular, kılıçdaroğluna sağ kesimden pek oy geleceğini sanmıyorum, yavaş olsa sağdan çok oy alırdı.

Hocam işi iyice zora soktular, kılıçdaroğluna sağ kesimden pek oy geleceğini sanmıyorum, yavaş olsa sağdan çok oy alırdı.
Meral kendi kitlesine söz geçirebilirse yeterli oyu alır. KK aday olursa İP seçmeninin bir kısmı reise verecek, buna emin olabilirsiniz. Bu hem ilk hem de ikinci tur için geçerli.

İşte bu yüzden Kılıçdaroğlu polemiğe girmeden sakin şekilde durmalı ve muhalifliği seçim kazanmış kişilere bırakmalı, vatandaşın gözünde bunun etkisi olur. Asıl HDP seçmeninden korksunlar, her seçim ya Erdoğana veriyorlar yada kendi adaylarına, Mansur Yavaşı sırf Türk milliyetçisi diye istemeyende bunlar. Üzerinde çok tartışılacak konu değil, bırak isteyen istediğini konuşsun, bunlar Kılıçdaroğlunu sevmeyeni AKP'li ilan ediyor, belki de kaybetmesi için Kılıçdaroğlunu savunuyorlardır, bunu sanalda yazarak anlayamayız, siyaset böyle yapılmaz, dediğim gibi tartışılacak konu değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı