Turist Ömer
Picopat
Ben Türkiye'nin adamıyım kardeşim bu bir. Sen kimin adamısın? Öncelikle kendinden olmayanı taşlayın zihniyetini bir kenara bırakın aksi halde ben değil siz zararlı çıkarsınız. "Ülke şu durumdayken" diye bir şey söz konusu değil. Yılllar yılllaaaar geçti CHP adam olamadı. İş işten geçti dememin sebebi de bu. Bu saatten sonra kaybedilecek bir şey yok bırakın bari muhalefet düzelsin. Tuvalet terliği seçiminden ne kadar bilinçli bir "vatandaş" olduğun ortada.... Öncelikle vatandaşlık görevin nedir onu öğren! AKP seçmenine koyun diyorsunuz da kusura bakmayın... Neyse devamını getirmek istemiyorum. Siz bu kafayla daha çok rezil olursunuz güzel kardeşim.Yazdıklarından nerenin adamı olduğun çok rahat anlaşılıyor, çünkü aklı başında olan hiç kimse muhalefeti cezalandırmak gibi bir şeyden ülke şu durumdayken bahsetmez. Bu seçimi de kazanamazlarsa zaten cezalandıracak durumda falan olmayacağız, Kılıçdaroğlu'nun istenmeme sebebi 3 aday içinde en az oyu alan olması, şu anda 2. turda tuvalet terliği bile çıksa basmamız gerekiyor, önce kazandıracağız ama bir sonraki seçimde cezalandıracağız, bu kadar basit. Hiç öyle "fikrine katılmayan herkesi karşı taraftan ilan ediyorsun" ayaklarına da girme, bu durum senin için geçerli değil, ne yapmaya çalıştığın açıkça belli.
KK önceki seçimde AKP'ye oy veren seçmenden oy alamayacağı için kazanamıyor, ilk turda kaybediyor. Kim ne derse desin geçmişte biz bunu yaşadık, yine aynı tiyatro, şimdi seçime kadar milleti soğutacaklar, sonra da %25 kararsız seçmen oluşacak. İşte bu kararsızların oyunu 3. ittifak toplayacak.Yazdıklarından nerenin adamı olduğun çok rahat anlaşılıyor, çünkü aklı başında olan hiç kimse muhalefeti cezalandırmak gibi bir şeyden ülke şu durumdayken bahsetmez. Bu seçimi de kazanamazlarsa zaten cezalandıracak durumda falan olmayacağız, Kılıçdaroğlu'nun istenmeme sebebi 3 aday içinde en az oyu alan olması, şu anda 2. turda tuvalet terliği bile çıksa basmamız gerekiyor, önce kazandıracağız ama bir sonraki seçimde cezalandıracağız, bu kadar basit. Hiç öyle "fikrine katılmayan herkesi karşı taraftan ilan ediyorsun" ayaklarına da girme, bu durum senin için geçerli değil, ne yapmaya çalıştığın açıkça belli.
Aman adayımız yıpranmasın diye 1 senedir gizlediler, asıl KK yanlış yaptı, nasılsa millet bize muhtaç. Kimse sana muhtaç falan değil. Zamanında Ekmelettine oy verdik de ne oldu ? Seçimin bir matematiği var, oyu önceki seçim AKP'ye verenden alacaksın, KK asla alamadı, alamaz. Siyasette 24 saatte bile neler oluyor, seçime kadar KK alacağı oy %20 bandında olacak, bakar da görürsünüz.Akşener en başından KK adaylığına tepki göstermeliydi.
Bunlar daha Erdoğanın arkasında dünya olduğunun farkında değiller. Eee ne yapalım varsa diyecekler. Bu adam gerekirse dünyadan para desteği alır, herkese 100 bin lira dağıtır, yine seçimi alır, onun başta kalmasını isteyen bir dünya var ve bu adamın karşısına Kemalettini çıkartıyorlar. Bu hatayı söyleyeni de alçaklıkla itham ediyorlar, 10 seçim kaybettin, yine kaybedeceksin, bu riske alınacak bir seçim değil.Ben Türkiye'nin adamıyım kardeşim bu bir. Sen kimin adamısın? Öncelikle kendinden olmayanı taşlayın zihniyetini bir kenara bırakın aksi halde ben değil siz zararlı çıkarsınız. "Ülke şu durumdayken" diye bir şey söz konusu değil. Yılllar yılllaaaar geçti CHP adam olamadı. İş işten geçti dememin sebebi de bu. Bu saatten sonra kaybedilecek bir şey yok bırakın bari muhalefet düzelsin. Tuvalet terliği seçiminden ne kadar bilinçli bir "vatandaş" olduğun ortada.... Öncelikle vatandaşlık görevin nedir onu öğren! AKP seçmenine koyun diyorsunuz da kusura bakmayın... Neyse devamını getirmek istemiyorum. Siz bu kafayla daha çok rezil olursunuz güzel kardeşim.Bu yazdıklarımın ekran görüntüsünü al ve seçim sonuçlarından sonra bana hatırlat. CHP iktidara gelirse senden ve senin zihniyetinden özür dileyeceğim. Elde viski, rakı ve baklava masada memleket meseleleri, pembe rüyalar ile bu işler yürümüyor.
Tam olarak yukarıda yazdıklarım söz konusu. Normal biri böyle saçma sapan şeyler yazmazdı. Ya da mantıklı düşünemiyorsun. Yukarıda diyeceğin şeyleri tahmin edip yazmıştım ama yine de aynı cevabı vermişsin, klasik. Bunlar bir cevap niteliğinde bile değil. Asıl bu seçim kaybedilirse iş işten tamamen geçecek, şu an aday beğenme gibi bir seçeneğimiz yok, Yavaş ve İmamoğlunu masayı dağıtma pahasına denedik, ve benim isteğim de bu ikisinden biri idi ancak olmadı, şu saatten sonra başka seçeneğimiz yok, 2. turda kim çıkarsa çıksın basmamız gerekiyor. Troll olduğun da bu yanıtından belli, hemen "elde viski, rakı ve baklavacı" kalıbını yapıştırıverdin. Bir rezillik yaşanacaksa onu hepimiz yaşayacağız, sen de etkileneceksin bu durumdan. Bana demişsin ancak yazdıkların senin bizde işlerin nasıl yürüdüğünü bilmediğini gösteriyor.Ben Türkiye'nin adamıyım kardeşim bu bir. Sen kimin adamısın? Öncelikle kendinden olmayanı taşlayın zihniyetini bir kenara bırakın aksi halde ben değil siz zararlı çıkarsınız. "Ülke şu durumdayken" diye bir şey söz konusu değil. Yılllar yılllaaaar geçti CHP adam olamadı. İş işten geçti dememin sebebi de bu. Bu saatten sonra kaybedilecek bir şey yok bırakın bari muhalefet düzelsin. Tuvalet terliği seçiminden ne kadar bilinçli bir "vatandaş" olduğun ortada.... Öncelikle vatandaşlık görevin nedir onu öğren! AKP seçmenine koyun diyorsunuz da kusura bakmayın... Neyse devamını getirmek istemiyorum. Siz bu kafayla daha çok rezil olursunuz güzel kardeşim.Bu yazdıklarımın ekran görüntüsünü al ve seçim sonuçlarından sonra bana hatırlat. CHP iktidara gelirse senden ve senin zihniyetinden özür dileyeceğim. Elde viski, rakı ve baklava masada memleket meseleleri, pembe rüyalar ile bu işler yürümüyor.
KK'dan daha güçlü bir aday çıkması gerektiği kısmı doğru, diğer kısma gelince arkasında dünya falan yok, en fazla çıkarlardan dolayı destekleyen birkaç ülke vardır. İstanbul, Ankara ve diğer büyük belediyeleri niye kaptırdılar o zaman? Şimdiye kadar niye dağıtılmadı o "100er bin lira"lar da sadece makarna kömürle yetinildi? (100.000 x 85 milyonun sonucu da güzel sayıymış, o kadar parayı verecek varsa söyleyin biz de bilelim.) Arkasında dünya varsa ekonomi neden bu halde? Arkasında dünya varsa neden bütün ülkeden bağış toplandı? Arkasında dünya varsa ne diye para sıkıntımız oluyor? Arkasında dünya varsa EYT'yi neden sıkışınca devreye soktu? Senin dediğine göre bu sorduklarımın sonu gelmiyor.Bunlar daha Erdoğanın arkasında dünya olduğunun farkında değiller. Eee ne yapalım varsa diyecekler. Bu adam gerekirse dünyadan para desteği alır, herkese 100 bin lira dağıtır, yine seçimi alır, onun başta kalmasını isteyen bir dünya var ve bu adamın karşısına Kemalettini çıkartıyorlar. Bu hatayı söyleyeni de alçaklıkla itham ediyorlar, 10 seçim kaybettin, yine kaybedeceksin, bu riske alınacak bir seçim değil.
Yavaş'tan beklemezdim. Neyse sağlık olsun. İnce aldı gibi.
Cevap vermeye değer görmüyorum güzel kardeşim.Tam olarak yukarıda yazdıklarım söz konusu. "Türkiyenin adamı" olsaydın böyle saçma sapan şeyler yazmazdın. Ya da mantıklı düşünemiyorsun. Yukarıda diyeceğin şeyleri tahmin edip yazmıştım ama yine de aynı cevabı vermişsin, klasik. Bunlar bir cevap niteliğinde bile değil. Asıl bu seçim kaybedilirse iş işten tamamen geçecek, şu an aday beğenme gibi bir seçeneğimiz yok, Yavaş ve İmamoğlunu masayı dağıtma pahasına denedik, ve benim isteğim de bu ikisinden biri idi ancak olmadı, şu saatten sonra başka seçeneğimiz yok, 2. turda kim çıkarsa çıksın basmamız gerekiyor. Troll olduğun da bu yanıtından belli, hemen "elde viski, rakı ve baklavacı" kalıbını yapıştırıverdin. Bir rezillik yaşanacaksa onu hepimiz yaşayacağız, sen de etkileneceksin bu durumdan. Bana demişsin ancak yazdıkların senin bizde işlerin nasıl yürüdüğünü bilmediğini gösteriyor.
KK'dan daha güçlü bir aday çıkması gerektiği kısmı doğru, diğer kısma gelince arkasında dünya falan yok, en fazla çıkarlardan dolayı destekleyen birkaç ülke vardır. İstanbul, Ankara ve diğer büyük belediyeleri niye kaptırdılar o zaman? Şimdiye kadar niye dağıtılmadı o "100er bin lira"lar da sadece makarna kömürle yetinildi? (100.000 x 81 milyonun sonucu da güzel sayıymış, o kadar parayı verecek varsa söyleyin biz de bilelim.) Arkasında dünya varsa ekonomi neden bu halde? Arkasında dünya varsa neden bütün ülkeden bağış toplandı? Arkasında dünya varsa ne diye para sıkıntımız oluyor? Arkasında dünya varsa EYT'yi neden sıkışınca devreye soktu? Senin dediğine göre bu sorduklarımın sonu gelmiyor.
Bir diğer deyişle "cevap veremiyorum."Cevap vermeye değer görmüyorum güzel kardeşim.Seçimden sonra konuşmak en mantıklısı bunu sakın unutma. Sana ne anlatsam boş....
Ben Türkiye'nin ada mıyım kardeşim bu bir. Sen kimin ada mısın? Öncelikle kendinden olmayanı taşlayın zihniyetini bir kenara bırakın aksi halde ben değil siz zararlı çıkarsınız. "ülke şu durumdayken" diye bir şey söz konusu değil. Yılllar yılllaaaar geçti CHP adam olamadı. İş işten geçti dememin sebebi de bu. Bu saatten sonra kaybedilecek bir şey yok bırakın bari muhalefet düzelsin. Tuvalet terliği seçiminden ne kadar bilinçli bir "vatandaş" olduğun ortada... Öncelikle vatandaşlık görevin nedir onu öğren! AKP seçmenine koyun diyorsunuz da kusura bakmayın... Neyse devamını getirmek istemiyorum. Siz bu kafayla daha çok rezil olursunuz güzel kardeşim.bu yazdıklarımın ekran görüntüsünü al ve seçim sonuçlarından sonra bana hatırlat. CHP iktidara gelirse senden ve senin zihniyetinden özür dileyeceğim. Elde viski, rakı ve baklava masada memleket meseleleri, pembe rüyalar ile bu işler yürümüyor.
Çünkü dünyanın işi gücü senin borç pisliğini temizlemek değil, her zaman destek alamazsın, örneğin depremde gördük o desteği. İstanbul ve Ankara kaç seçim denemesinden sonra alındı ? Ucu ucuna az kaldı, İstanbulda gittiydi, Allahtan İmamoğlu hesabı düzgün yapmış ve millet 2. seçimde tokadı vurdu. Merak etmeyin KK da o tokattan nasibini alacak. Eğer biraz vicdan olsaydı Mansur Yavaş'ı görevlendirirdi, millet ne diyor millet ? Sen bugünü konuşuyorsun, ben seçim gününü konuşuyorum, 3. ittifak kararsız seçmenin ve önceki seçimde AKP'ye verilen oyları toplayacak, KK den daha faydalı olacak, şuan bana inanmıyor olabilirsin, bekleyelim görelim bakalım.KK'nın aday olmaması gerektiği kısmı doğru, diğer kısma gelince arkasında dünya falan yok, en fazla çıkarlardan dolayı destekleyen birkaç ülke vardır. İstanbul, Ankara ve diğer büyük belediyeleri niye kaptırdılar o zaman? Şimdiye kadar niye dağıtılmadı o "100er bin lira"lar da sadece makarna kömürle yetinildi? Arkasında dünya varsa ekonomi neden bu halde? Arkasında dünya varsa neden bütün ülkeden bağış toplandı? Arkasında dünya varsa ne diye para sıkıntımız oluyor? Arkasında dünya varsa EYT'yi neden sıkışınca devreye soktu? Senin dediğine göre bu sorduklarımın sonu gelmiyor.