Tam olarak yukarıda yazdıklarım söz konusu. "Türkiyenin adamı" olsaydın böyle saçma sapan şeyler yazmazdın. Ya da mantıklı düşünemiyorsun. Yukarıda diyeceğin şeyleri tahmin edip yazmıştım ama yine de aynı cevabı vermişsin, klasik. Bunlar bir cevap niteliğinde bile değil. Asıl bu seçim kaybedilirse iş işten tamamen geçecek, şu an aday beğenme gibi bir seçeneğimiz yok, Yavaş ve İmamoğlunu masayı dağıtma pahasına denedik, ve benim isteğim de bu ikisinden biri idi ancak olmadı, şu saatten sonra başka seçeneğimiz yok, 2. turda kim çıkarsa çıksın basmamız gerekiyor. Troll olduğun da bu yanıtından belli, hemen "elde viski, rakı ve baklavacı" kalıbını yapıştırıverdin. Bir rezillik yaşanacaksa onu hepimiz yaşayacağız, sen de etkileneceksin bu durumdan. Bana demişsin ancak yazdıkların senin bizde işlerin nasıl yürüdüğünü bilmediğini gösteriyor.
KK'dan daha güçlü bir aday çıkması gerektiği kısmı doğru, diğer kısma gelince arkasında dünya falan yok, en fazla çıkarlardan dolayı destekleyen birkaç ülke vardır. İstanbul, Ankara ve diğer büyük belediyeleri niye kaptırdılar o zaman? Şimdiye kadar niye dağıtılmadı o "100er bin lira"lar da sadece makarna kömürle yetinildi? (100.000 x 81 milyonun sonucu da güzel sayıymış, o kadar parayı verecek varsa söyleyin biz de bilelim.) Arkasında dünya varsa ekonomi neden bu halde? Arkasında dünya varsa neden bütün ülkeden bağış toplandı? Arkasında dünya varsa ne diye para sıkıntımız oluyor? Arkasında dünya varsa EYT'yi neden sıkışınca devreye soktu? Senin dediğine göre bu sorduklarımın sonu gelmiyor.