meliharda
Hectopat
Büyük ihtimalle Ebabil yavrusu, bulduğun yerde yuvaya ulaşabiliyorsan geri koy. Islatılıp yumuşamış kedi maması veya yağsız kıyma demişler, elden yemeyecektir muhtemel. Suyu da bir şişe kapağına veya çay bardağı altlığıyla verebilirsin. Bakımı cidden zor bir durum, genelde iyi sonlanmaz.Ebabil yavrusu buldum sanırım, ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ya da dediğim gibi ebabil mi onu söyleyebilecek var mı?
Büyük ihtimalle Ebabil yavrusu, bulduğun yerde yuvaya ulaşabiliyorsan geri koy. Islatılıp yumuşamış kedi maması veya yağsız kıyma demişler, elden yemeyecektir muhtemel. Suyu da bir şişe kapağına veya çay bardağı altlığıyla verebilirsin. Bakımı cidden zor bir durum, genelde iyi sonlanmaz
İyi gidiyorsunuz öyleyse. Su içiyor mu?4 gündür tavuklu kedi mamasını püre yapıp veriyoruz.
Etrafta yuva göremiyorum.Şu anda birden titremeye başladı anlamadım oda soğuk değil acaba üşüdü mü diye düşündüm ama bilmiyorum umarım birşey olmaz şimdi biraz sıcak bir odaya geçireceğim.İyi gidiyorsunuz öyleyse. Su içiyor mu?
Yuva çok ulaşamayacağın bir yerde mi bulduğun alanda? Öyleyse artık tüylendiği zaman, uçuş denemesi falan yaparsa balkona koy ve bol şans dile.
Bakalım büyüsün gidip geri gelmesine gerek yok o iyi olsun yeter.Bakımını yaparsanız uzun süre sonra bunun kadar sağdık bir hayvan bulamazsınız. Balkonda eğitim verin. Bir süre sonra balkona salın, 1-2 hafta gelmez sonra evde bulursunuz. O kadar güzel bir kuştur. Fil olayının da baş rolüdür kendileri :=)
Suyu da şırınga ile 1 çizgi olacak şekilde her yemekten sonra veriyorum.İyi gidiyorsunuz öyleyse. Su içiyor mu?
Yuva çok ulaşamayacağın bir yerde mi bulduğun alanda? Öyleyse artık tüylendiği zaman, uçuş denemesi falan yaparsa balkona koy ve bol şans dile.
ılık su şişesini bir kumaşa sarıp yanına koyabilirsin ama 3-4 saatte bir yenilemek gerekebilir - gerçi havalar sıcak, klima vantilatörsüz biraz katlanırsan kurtarır.Etrafta yuva göremiyorum.Şu anda birden titremeye başladı anlamadım oda soğuk değil acaba üşüdü mü diye düşündüm ama bilmiyorum umarım birşey olmaz şimdi biraz sıcak bir odaya geçireceğim.
Bakalım büyüsün gidip geri gelmesine gerek yok o iyi olsun yeter.
Suyu da şırınga ile 1 çizgi olacak şekilde her yemekten sonra veriyorum.
İyi şu anda rahatladı gibi.ılık su şişesini bir kumaşa sarıp yanına koyabilirsin ama 3-4 saatte bir yenilemek gerekebilir - gerçi havalar sıcak, klima vantilatörsüz biraz katlanırsan kurtarır.
5-10 dakikadır kutunun kenarında tutundu duruyor acaba yavru olduğu için ağır gelir mi indireyim mi kutusunun tabanına.Bakımını yaparsanız uzun süre sonra bunun kadar sağdık bir hayvan bulamazsınız. Balkonda eğitim verin. Bir süre sonra balkona salın, 1-2 hafta gelmez sonra evde bulursunuz. O kadar güzel bir kuştur. Fil olayının da baş rolüdür kendileri :=)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.