ve sakın bir daha da yavru kediye salam sucuk sosis vs. vermeYavru kedi yaş maması al ve oda sıcaklığında olmasına dikkat ederek biraz yedirmeye çalış. Yine yemezse vakit kaybetmeden bir veteriner kliniğine götür.
Yaşlısına da vermesin.ve sakın bir daha da yavru kediye salam sucuk sosis vs. verme
yani çok nadiren de olsa yetişkin kediye ödül maması niyetine çok az miktarda verilebilir ama ben yine de hiç vermemeyi tercih ederimYaşlısına da vermesin.
Benim kedim bir yaşında ve salama falan bayılıyor ama sonraki gün kusuyor kedi. Veteriner uyardı o günden beri vermiyoruz hiçbir şekilde. Kedilerin midesini bozuyor belli ki.yani çok nadiren de olsa yetişkin kediye ödül maması niyetine çok az miktarda verilebilir ama ben yine de hiç vermemeyi tercih ederim
Sen yinede veterinere götür.Çok küçük değil kedi. Salam falan vermeyeceğim artık. Yaş mama, kuru mama ve tavuk ciğer vb vereceğim.
Vermeyin salam ben kedime verdim hayvanda parazit felan olmuş çok zararlı çiğ yemekler onlara.2 gün önce yiyordu şu an yemiyor. Sokak kedisi bu arada. Salam, sosis, tavuk eti ve tavuk ciğer verdim yemiyor. Ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.