Sayslowman
Decapat
Arkadaşlar benim bir kedim doğum yaptı. 4 tane yavrusu oldu ve çok tatlılar. Düzenli olarak mamalarını vs. veriyorum ama ona rağmen benden korkuyorlar. Onları nasıl alıştırabilirim?
Annelerini sevebiliyorsan onu sevebilirsin. Onlar annelerinin bir şey yapmadığını görünce sana yanaşmaya başlayacaktır. Eğer kaçıyorlarsa zorlama. Diğer türlü tehdit olarak algılayıp bütün güvenlerini kaybedebilirler.
Annelerini seversen güvenirler. Onun dışında ayakta sevmeye çalışma. Eğil hatta gerekirse yat. Onlar kendini senden büyük görünce popoları kalkacak yanına yaklaşacaklardır. Durum böyle olunca sevebilirsin. Ayakta durunca korkuyorlar. Bu arada 3-5 yıl kedi besledim. Tecrübem varAnneleri yanımdan ayrılmıyor zaten annelerini de ben büyüttüm.![]()
Yanlarında biraz zaman geçir. Zıplayan top veya lazer gibi bir şeylerle oynatırsan farketmeden sana yaklaşabilirler.Anneleri yanımdan ayrılmıyor zaten annelerini de ben büyüttüm.![]()
Annelerini seversen güvenirler. Onun dışında ayakta sevmeye çalışma. Eğil hatta gerekirse yat. Onlar kendini senden büyük görünce popoları kalkacak yanına yaklaşacaklardır. Durum böyle olunca sevebilirsin. Ayakta durunca korkuyorlar. Bu arada 3-5 yıl kedi besledim. Tecrübem var.
Ben bir kere mama atmıştım, yemişti sonra yanaştı tam sevecektim tıslayıp tırmık attı. İzi hala duruyorHocam mama atınca mamayı yerlerken sevebiliyorum gitmiyorlar ama ortalıkta yemek yokken nankörlük yapıyorlar.![]()
Ben bir kere mama atmıştım, yemişti sonra yanaştı tam sevecektim tıslayıp tırmık attı. İzi hala duruyor. Sonra alıştı işte masaj falan yapmaya başladı (ayaklarıyla bacağıma bastırıp masaj yapıyordu) büyüğünce bir dişiye uydu yanına gitti. Şimdi ne halde bilmiyorum. Yemek yerken sevebilirsin ama onlar rahatsız olurlar.
Bizim bu dişi kedilerden çektiğimiz ne.Ben bir kere mama atmıştım, yemişti sonra yanaştı tam sevecektim tıslayıp tırmık attı. İzi hala duruyor. Sonra alıştı işte masaj falan yapmaya başladı (ayaklarıyla bacağıma bastırıp masaj yapıyordu) büyüğünce bir dişiye uydu yanına gitti. Şimdi ne halde bilmiyorum. Yemek yerken sevebilirsin ama onlar rahatsız olurlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.