Yavru köpek nereden sahiplenilir?

Bizim burada yok ama? Ve terasta bakacağım bahçede değil, büyük bir köpek bizim terasta yaşayamaz. Bulsam zaten getiririm eve öyle küçük bir köpek ama bulamıyorum ve kuduz vb. hastalıkları olma olasılığı da yüksek bence. Sizin bulmuş olmanız benim de bulacağım anlamına gelmez.
Ailem olmaz diyor.

Ben barınaktan evlat edinilmesi taraftarıyım. Bu işi köpek üretimi yaparak ticarete dökmüş varlıklara para kazandırılmaması gerekir.

Cins köpeklerin de doğuştan eğitimli olmuyorlar cins köpeğe gösterilen eğitim sokak köpeğine gösterilse sokak köpeği de aynı davranışı sergiler kısacası cins veya cins olmaması bir şey ifade etmiyor boyu veya fiziksel özellikleri değişebilir.

Ben barınaktan evlat edinilmesi taraftarıyım. Bu işi köpek üretimi yaparak ticarete dökmüş varlıklara para kazandırılmaması gerekir.
Katılıyorum fakat ailem barınakta hep sokak köpeği olduğunu ve sokak köpeğinin evde bakılmayacağını söylüyor.
Hocam köpeğin aşılarını bedavaya mı yaptırdınız?

Katılıyorum fakat ailem barınakta hep sokak köpeği olduğunu ve sokak köpeğinin evde bakılmayacağını söylüyor.

Hocam köpeğin aşılarını bedavaya mı yaptırdınız?

Evet, evet ben ücretsiz yaptırmıştım ama bayağı zaman geçti üzerinden. Hala ücretsiz mi bilmiyorum. Belediyeyi arayıp sorabilirsiniz.

Hocam barınaktan alabilirsiniz. Veya çevrenizde besleyen varsa yavrusu falan olursa ondan da alabilirsiniz.

Evet, evet ben ücretsiz yaptırmıştım ama bayağı zaman geçti üzerinden. Hala ücretsiz mi bilmiyorum. Belediyeyi arayıp sorabilirsiniz.
Bütün aşıları düzenli olarak mı ücretsizdi?

Hocam barınaklara aileniz yok desede yine de bakmalarını söyleyin. Barınaklardada sizin istediğiniz türden olabiliyor. Bir de mesela instagrama Eskişehir hayvan sahiplendirme yazın öyle sayfalardada bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…