Yavru köpekler kafesten çıkmak için sürekli ağlıyor

Fatihho0

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar dün 2 adet Rus finosu cinsinde sütten yeni kesilmiş yavru sahiplendim ikisinin rahatça yaşayabileceği bir kafes yaptım kafes içerisinde mama ve su kabı üzeri kapalı yatakları ve sunta üzerinde tuvalet pedleri var.
Hayvanlar bugün sabahtan beri tüm enerjisini attı ve yorgun düşüp uyudular ben de kafesin içine yataklarına koydum ancak hayvanlar dışarı çıkmak için sürekli ağlıyorlar sizce kafesten çıkartmalı mıyım? Bence eğer çıkartırsam ağlamayı kafesten çıkmak için alışkanlık haline getirebilirler diye düşünüyorum bu konuda hayvanlarla kesinlikle göz teması kurmuyorum ve istediklerini bu şekilde elde edemeyeceklerini kabullendirmeye çalışıyorum.

@Fatihho0
Salın, gezsinler. Tek bir odaya kapatılsan sende aynı tepkiyi verirsin. Onlar da can, düşünebiliyor, hissedebiliyorlar. Duyguları var.

Evin içinde hiç olmazsa sabit bir saate salın gezsinler, oynasınlar.

Rahatca yasayabilecekleri kafes tanimlamasindaki tezat dikkat cekiyor mu?
Anlayan tek kişi sen çıktın dostum teşekkür ederim anlayışın için. :)
Seni bir odanın içine hapsetseler ne yaparsın?
Aynı tepkiyi ben de verirdim ancak bu hayvanların eğitime ihtiyacı var ve şu an itaat eğitimi ve tuvalet eğitimini sağlamaya çalışıyorum ve bu yüzden hayvanların nerede nasıl davranacağını ve benim sözümün geçtiğini anlamalarını sağlamak için kafeste özellikle söylüyorum "Rahatça Yaşayabilecekleri İkisinin Boyutlarının Yaklaşık 3 Katı Boşlukları var"

Technopat Haberler

Geri
Yukarı