Yavru köpekler kafesten çıkmak için sürekli ağlıyor

Nasil yani, köpekler sürekli kafeste mi kaliyorlar?

Eger köpeklerin serbestce gezme imkani yoksa yanlis hayvani secmissiniz. Köpek sürekli kafeste yasayabilecek bir hayvan degildir.
Hayır belli saatler içerisinde özgürce salonda dolaşıp oyun oynuyorlar genelde eğitim, uyku, yemek, tuvalet için kafeste kalıyorlar.
Ayrıca hayvanların 7/24 yanında olamayacağım için güvenli bir şekilde korkmadan yalnız kalmasını aşılamak için kafes eğitimi veriyorum.

Hayır belli saatler içerisinde özgürce salonda dolaşıp oyun oynuyorlar genelde eğitim, uyku, yemek, tuvalet için kafeste kalıyorlar.
Ayrıca hayvanların 7/24 yanında olamayacağım için güvenli bir şekilde korkmadan yalnız kalmasını aşılamak için kafes eğitimi veriyorum.

@377660

@Fatihho0

Basta detay vermediginiz icin konu yanlis anlasilmaya müsait. Dediginiz gibiyse durum farkli.
Dediğinize hak veriyorum fakat zaten cümle içerisinde yorulduklarına kafeslerine koyduğumu belirtmiştim.
Anlayan tek kişi sen çıktın dostum teşekkür ederim anlayışın için. :)

Aynı tepkiyi ben de verirdim ancak bu hayvanların eğitime ihtiyacı var ve şu an itaat eğitimi ve tuvalet eğitimini sağlamaya çalışıyorum ve bu yüzden hayvanların nerede nasıl davranacağını ve benim sözümün geçtiğini anlamalarını sağlamak için kafeste özellikle söylüyorum "Rahatça Yaşayabilecekleri İkisinin Boyutlarının Yaklaşık 3 Katı Boşlukları var"

@glikojen

@furkii06

Yorumlarda maşallah herkes duyarcı olmuş. Hocam dediğiniz gibi günün belli bir kısmı gezip dolaşıp kalan kısmında rahat bir kafeste durmasında bir sakınca yok. Zamanla alışıp ağlamazlar. Kafesin içine zaman geçirebilecekleri bir nesne koyabilirsiniz.

Yorumlarda maşallah herkes duyarcı olmuş. Hocam dediğiniz gibi günün belli bir kısmı gezip dolaşıp kalan kısmında rahat bir kafeste durmasında bir sakınca yok. Zamanla alışıp ağlamazlar. Kafesin içine zaman geçirebilecekleri bir nesne koyabilirsiniz.
Evet açıkçası bu platformda bunu göze alarak bu yazıyı paylaştım konuya olan ilginiz için teşekkür ederim yavaş yavaş alışıyorlar bugün 2. günleri ve annelerinden ayrıldığı için bu tedirginliğin içerisinde olduklarını biliyorum ve yavaş yavaş bana alışıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı