Yavru kuş kayboldu

Çok uçamaz. Dolayısıyla fazla uzağa gitmiş olamaz. Keşke sabah olsaydı işiniz daha kolay olurdu. Onun dışarıda yaşaması çok zor hocam. Yavruymuş daha. Kuş sesi vs. açıp aramaya çıkabilirsiniz. İnşallah bulursunuz.
Uçmasını bırak daha yürüyemiyordu 1-2 günlüktü acaba nerede anne yemiş olabilir mi kabuklar da yok.

Uçmasını bırak daha yürüyemiyordu 1-2 günlüktü acaba nerede anne yemiş olabilir mi kabuklar da yok.
Anne yiyemez, öyle bir şey olamaz. Acaba o yavru daha yumurtadayken dokundunuz mu? Yani yavru daha yumurtadayken yumurtayı elinize aldınız mı? Eğer yaptıysanız yumurtaya kokunuz siner ve dişi kuş bu durumu sevmez. Kasıtlı olarak öldürmüş olabilir dişi kuş. Bilemiyorum. Kan lekesi vs. var mı? Dişi kuş şuan ne yapıyor?

Anne yiyemez, öyle bir şey olamaz. Acaba o yavru daha yumurtadayken dokundunuz mu? Yani yavru daha yumurtadayken yumurtayı elinize aldınız mı? Eğer yaptıysanız yumurtaya kokunuz siner ve dişi kuş bu durumu sevmez. Kasıtlı olarak öldürmüş olabilir dişi kuş. Bilemiyorum. Kan lekesi vs. var mı? Dişi kuş şu an ne yapıyor?

Ellemedim kan lekesi yoktu dişi hep yuvada çıkmıyor dışarı çok nadir çıkıyor sonra hemen giriyor içeri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı