Yuvalıkta yavru kuş ötüyordu sonra ötmemeye başladı, sonra içeri baktım yuvalıktan kuş yok ortalıkta.
Üzücü bir durum ne desem bilemedim.Yuvalıkta yavru kuş ötüyordu sonra ötmemeye başladı, sonra içeri baktım yuvalıktan kuş yok ortalıkta.
Uçmasını bırak daha yürüyemiyordu 1-2 günlüktü acaba nerede anne yemiş olabilir mi kabuklar da yok.Çok uçamaz. Dolayısıyla fazla uzağa gitmiş olamaz. Keşke sabah olsaydı işiniz daha kolay olurdu. Onun dışarıda yaşaması çok zor hocam. Yavruymuş daha. Kuş sesi vs. açıp aramaya çıkabilirsiniz. İnşallah bulursunuz.
Anne yiyemez, öyle bir şey olamaz. Acaba o yavru daha yumurtadayken dokundunuz mu? Yani yavru daha yumurtadayken yumurtayı elinize aldınız mı? Eğer yaptıysanız yumurtaya kokunuz siner ve dişi kuş bu durumu sevmez. Kasıtlı olarak öldürmüş olabilir dişi kuş. Bilemiyorum. Kan lekesi vs. var mı? Dişi kuş şuan ne yapıyor?Uçmasını bırak daha yürüyemiyordu 1-2 günlüktü acaba nerede anne yemiş olabilir mi kabuklar da yok.
Anne yiyemez, öyle bir şey olamaz. Acaba o yavru daha yumurtadayken dokundunuz mu? Yani yavru daha yumurtadayken yumurtayı elinize aldınız mı? Eğer yaptıysanız yumurtaya kokunuz siner ve dişi kuş bu durumu sevmez. Kasıtlı olarak öldürmüş olabilir dişi kuş. Bilemiyorum. Kan lekesi vs. var mı? Dişi kuş şu an ne yapıyor?
Ellemedim kan lekesi yoktu dişi hep yuvada çıkmıyor dışarı çok nadir çıkıyor sonra hemen giriyor içeri.
Koltuk altları vb bakın çıkabilceğinden yüksek yerlere bakmayın zaman israfı olur. Not 1-2 günlükse soğuktan ölmüş olabilir.
Yemlik içinde olabilir mi?Dışarı çıkma ihtimalı yok kafesin etrafında kılıf var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.