Yavru ördek ne yer?

EnezK

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Yavru ördeğim var. Tüyleri daha sarı ona ne yemek vermeliyim? Suyunu veriyorum ben yemek yiyince ona da yemek veriyorum. Rutinlerimizi aynı goturmeye çalıştım simdiye kadar.
Dün pilav verdik çay altiginin içinde verdim. Bir yemek kaşığı şimdi sabah oldu bunun rutini nasıldır bunu nasıl büyütebilirim?

Tahıl gurubu yemler, yeşillikler ve balık severler kıvırcık, ıspanak, maydanoz gibi yeşillikleri de çok severler. Yeşillik sevdiği gibi protein ihtiyacını karşılayabilmek için baklagiller ve balıkla da beslenebilmektedir.

Tahıl gurubu yemler, yeşillikler ve balık severler kıvırcık, ıspanak, maydanoz gibi yeşillikleri de çok severler. Yeşillik sevdiği gibi protein ihtiyacını karşılayabilmek için baklagiller ve balıkla da beslenebilmektedir.
Konuyu biraz daha açar mısınız günlük ev yiyecekleri den örnek verin lütfen .

6 hafta besiyemi ile sonraki 6 hafta ise palazyemi ile besleyebilirsiniz. Sonrasında da dilediğiniz gibi yeşillik verebilirsiniz.

Yavru ördek salatalık da yer. Salatalığa karşı zaafları vardır. Ne ile beslerseniz besleyin bol su vermeyi unutmayın. Oda sıcaklığında su vermeyi ihmal etmeyin. Soğuk su veya sıcak su vermeyin. Vereceğiniz su da içme suyu olmalı ve temiz bir kapta olmalı.

Ördekler hassas hayvanlar hocam zamanında çok bakmıştım yemeğini falan dikkatli temiz bir şekilde vermez iseniz hastalanıp ölebiliyorlar.

Hocam ne versen yiyor ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapmalısın. Petshop'tan hazır yem de alabilirsin ben öyle yapıyordum. İleride karpuz gibi sulu şeyler verebilirsin ama bence verme ağzından girmesiyle dışkılaması bir oluyor. İstersen bir dene ilginç bir durum.

Hocam ne versen yiyor ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapmalısın. Petshop'tan hazır yem de alabilirsin ben öyle yapıyordum. Karpuz gibi sulu şeyler bence verme ağzından girmesiyle dışkılaması bir oluyor. İstersen bir dene ilginç bir durum.

Hocam yavru ördeğe ne karpuzu onu büyüyünce verecek :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı