Yavru ördeklere nasıl bakılır?

tahm oynuyom

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB CPU: ryzen 5 5600x AIO:ID-COOLİNG Se-214-xt Argb MB: Asus Rog Strix B550-A Gaming RAM: Adata XPG (8x2GB) 3200MHZ Storage: Kingston NV2 1TB Case: FSP CMT212A PSU: FSP Performance 550W 80+ bronze Monitor: ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç 165 Hz Keyboard: Gamepower Warlock Compact blue switch Mouse: Rampage Smx-r33 Lımbo beyaz Headphone:Rampage Rmx-g6 Hydra 7.1 OS: Windows 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar. Kardeşim benden habersiz 2 tane yavru ördek almış. Bunlar ne yer nasıl bakılır hiç bilmiyorum. Bir de sürekli kaşınıyorlar ve kac yaşında olduklarını nasıl ögrenirim, bilen varsa yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• 20230728_142641.jpg
    229 KB · Görüntüleme: 105
Büyük bir kaba su koy yüzsünler biraz küçük bir kaba yem koy bir de.

Hacı ekmeği sulandırıp, kavun, mısır ver.

Konuyla alakası yok ama ben ablamla beraber yavru ördek bakarız evde demiştik çok tatlıydı. Onlar daha çok sulak yerlerde büyüyen dolaşan hayvanlar. Su birikintisinde falan gezinmeyi severler. Evde bakmak pek akıl kârı değil. Her neyse o zamanlar 2 yaşındaki küçük kardeşim ona verilen ilgiyi kıskanıp ördekle başbaşa kaldığında ona bir sürü oyuncak fırlatmış. Biz görmedik odaya bir girdim hayvanın sırtı şişmiş. Çok üzülmüştüm gidip aldığım yere geri vermiştim.

Evde bakılmaması lazım. Ekmeğe su serpip verebilirsiniz. Günde max 1 kere 1 dilim karpuz veya kavun da yiyebiliyorlar. Yine de hayvanlar evde sıkılır. Suya koyun bir kaç kere.
Çok fazla da dışkılıyor ördekler. Buna da dikkat edilmeli, balkonda besliyordum balkon full dışkı oluyordu.

Son düzenleme:

Ördekler suyu sever. Rahat olacağı bir su kabı hazırlayın ona. Ayrıyeten karpuzdan hoşlanırlar. Günde ufak 1 dilim verebilirsiniz salatalık haşlanmış yumurta ekmek içi ıspanak vs. İle malzemeler ile de doyurabilirsiniz onları yapamam diyorsanız bir aktardan petshoptan veya ördek maması alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…