Kümes falan yoksa bakma çok kokarlar.Arkadaşlar. Kardeşim benden habersiz 2 tane yavru ördek almış. Bunlar ne yer nasıl bakılır hiç bilmiyorum. Bir de sürekli kaşınıyorlar ve kac yaşında olduklarını nasıl ögrenirim, bilen varsa yazabilir mi?
Kümes falan yoksa bakma çok kokarlar.Arkadaşlar. Kardeşim benden habersiz 2 tane yavru ördek almış. Bunlar ne yer nasıl bakılır hiç bilmiyorum. Bir de sürekli kaşınıyorlar ve kac yaşında olduklarını nasıl ögrenirim, bilen varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar dediğniz hepsini yaptım suda yüzdürdüm, karpuz verdim ıslak ekmek verdim su verdim gene de halen bağrıyorlar sebebi nedir?
Dostum ördeklerin susmak gibi bir özelliği yok, birşeye ihtiyacı olduğunda bağırmıyorlar sürekli bağırıyorlar. Hasta falan olduğunu bağırmasından değil, aksine suskun ve durgun olduğundan anlarsınArkadaşlar dediğniz hepsini yaptım suda yüzdürdüm, karpuz verdim ıslak ekmek verdim su verdim gene de halen bağrıyorlar sebebi nedir?
Ördekte bit yada pire olduğunu sanmıyorum. Suya koyduğunda kendileri deli gibi yüzecektir zaten. Suya dalıp çıkarlar. Kuşlar gibi sürekli kendilerini temizliyor onlarda. Yani üstünde pire, bit vs olduğunu sanmam ama yine sen ellerinle tüylerinin aralarına bakıp kontrol edebilirsin.Bahçem var önümde yemde almıştım bunlar çok kaşınıyor neyle yıkıyabilirim galiba biraz bitliler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.