Yavuz selim sistem nasıl?

Tamam sağ olun Game garajından Pollux GTX 1650 Super'lik sistem alacağım.

Hocam evet fark ettim PSU kötü almayacağım Pollux sistemi öyle yapıyorum bende.

Turbox'un yan çarıdır kendisi.

Toplama sistemlerde Technopat kanalı dışında başka kanallarda önerilen sistemleri almayın. Bakınız GamePower marka PSU içeren kasa mevcut o sistemde.

Toplama sistemlerde Technopat kanalı dışında başka kanallarda önerilen sistemleri almayın. Bakınız Gamepower marka PSU içeren kasa mevcut o sistemde.

Fark etmemişim bende biliyorum Frisby, Gamepower, Everest, daltoon gibi PSU'lar alinmicanı sağ olun.

Kusura bakmayın arkadaşlar. B'yi küçük yazmışım. Moderasyon ekibi çok haklı. Sizin göz zevkinizi bozduğum için özür dilerim.
Aynısı banada oldu Hocam ban yedik ama kural kuraldır ne diyeyim ki.

Hocam RAM sonradan takılabilir. O sıkıntı değil, kasayı ve PSU'yu da sıkıntı etmeyelim ama kesinlikle B450 bir anakart alınmalı bence.

Bu çok daha mantıklı bence A320 anakart çok kötü.

Aynen B450 ileriye dönüktür ve avantajları daha fazladır ama yine de PSU önemli sonuçta PSU kötüyse önerdiğimiz anakartı alsa bile de kalitesiz PSU'dan zarar görebilir. Ben açıkçası frizbynin kasalarını beğeniyorum metal alaşım kasası var dayanıklı malzemeden imal ediliyor ama PSU'su dandik frizby kasayı PSU sunu değiştirerek almak mantıklı bence.(Örneğin frizbynin içinden çıkan PSU'yu 250 TL'ye okutup güzel bir PSU alın derim ) ben şu an frizby kasa kullanıyorum PSU ise Zalman marka.

Hocam Powerboost Gamepower falan hayatta alınmaz patlar falan en iyisi biraz daha para biriktirip adam akıllı bir marka almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…