Yavuz selim sistem nasıl?

Alınmaz. A320M-A Pro anakart, Gamepower kasa ve PSU, üstüne RX 570 🤮

Anakartı H410M-F yapın ve ekran kartını O4G yapın.

Hocam evet fark ettim PSU kötü almayacağım Pollux sistemi öyle yapıyorum bende.

Turbox'un yan çarıdır kendisi.

😂

Hocam RAM sonradan takılabilir. O sıkıntı değil, kasayı ve PSU'yu da sıkıntı etmeyelim ama kesinlikle B450 bir anakart alınmalı bence.

Bu çok daha mantıklı bence A320 anakart çok kötü.

Aynen B450 ileriye dönüktür ve avantajları daha fazladır ama yine de PSU önemli sonuçta PSU kötüyse önerdiğimiz anakartı alsa bile de kalitesiz PSU'dan zarar görebilir. Ben açıkçası frizbynin kasalarını beğeniyorum metal alaşım kasası var dayanıklı malzemeden imal ediliyor ama PSU'su dandik frizby kasayı PSU sunu değiştirerek almak mantıklı bence.(Örneğin frizbynin içinden çıkan PSU'yu 250 TL'ye okutup güzel bir PSU alın derim :) ) ben şu an frizby kasa kullanıyorum PSU ise Zalman marka.

Aynen B450 ileriye dönüktür ve avantajları daha fazladır ama yine de PSU önemli sonuçta PSU kötüyse önerdiğimiz anakartı alsa bile de kalitesiz PSU'dan zarar görebilir. Ben açıkçası frizbynin kasalarını beğeniyorum metal alaşım kasası var dayanıklı malzemeden imal ediliyor ama PSU'su dandik frizby kasayı PSU sunu değiştirerek almak mantıklı bence.(Örneğin frizbynin içinden çıkan PSU'yu 250 TL'ye okutup güzel bir PSU alın derim :) ) ben şu an frizby kasa kullanıyorum PSU ise Zalman marka.
Hocam Powerboost Gamepower falan hayatta alınmaz patlar falan en iyisi biraz daha para biriktirip adam akıllı bir marka almak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı