bugraislk Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 319 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #21 EnsarT57 dedi: Hocam Power Boost Gamepower falan hayatta alınmaz patlar falan en iyisi biraz daha para biriktirip adam akıllı bir marka almak. Genişletmek için tıkla... Hocam kararımı verdim Pollux 3T-10 alacağım fakat o sistemde PSU olarak GameGaraj'ı yazıyor kendi psularınımı üretiyorlar?
EnsarT57 dedi: Hocam Power Boost Gamepower falan hayatta alınmaz patlar falan en iyisi biraz daha para biriktirip adam akıllı bir marka almak. Genişletmek için tıkla... Hocam kararımı verdim Pollux 3T-10 alacağım fakat o sistemde PSU olarak GameGaraj'ı yazıyor kendi psularınımı üretiyorlar?
MSI Ejderhası Hectopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #22 Bu zamana kadar kimin Gamepower PSU'su yanmış? Gayet de alınır.
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2021 #23 bugraislk dedi: Hocam kararımı verdim Pollux 3T-10 alacağım fakat o sistemde PSU olarak GameGaraj'ı yazıyor kendi psularınımı üretiyorlar? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam ama PSU sakata gelecek bir iş değil kesinlikle kaliteli 80+ olması şart. MSI Ejderhası dedi: Bu zamana kadar kimin Gamepower PSU'su yanmış? Gayet de alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam alın bir deneyin isterseniz patlayıncada böyle rahat konuşabilir misiniz? Bilemem.
bugraislk dedi: Hocam kararımı verdim Pollux 3T-10 alacağım fakat o sistemde PSU olarak GameGaraj'ı yazıyor kendi psularınımı üretiyorlar? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam ama PSU sakata gelecek bir iş değil kesinlikle kaliteli 80+ olması şart. MSI Ejderhası dedi: Bu zamana kadar kimin Gamepower PSU'su yanmış? Gayet de alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam alın bir deneyin isterseniz patlayıncada böyle rahat konuşabilir misiniz? Bilemem.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.692 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2021 #24 MSI Ejderhası dedi: Bu zamana kadar kimin Gamepower PSU'su yanmış? Gayet de alınır. Genişletmek için tıkla... Ağustos 2019 kayıtlı görünüyorsun ancak forumda hiç aktif değilmişsin. Biz bugüne kadar bir sürü konu gördük bu ve benzeri markaların PSU'larının patladığı veya yandığıyla alakalı.
MSI Ejderhası dedi: Bu zamana kadar kimin Gamepower PSU'su yanmış? Gayet de alınır. Genişletmek için tıkla... Ağustos 2019 kayıtlı görünüyorsun ancak forumda hiç aktif değilmişsin. Biz bugüne kadar bir sürü konu gördük bu ve benzeri markaların PSU'larının patladığı veya yandığıyla alakalı.