ThQ
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran Kartı MSI Geforce RTX 3070 Ventus 3X OC 8GB, İşlemci AMD Ryzen 5 5600X, Anakart MSI Mag B550M Bazooka DDR4 4400, RAM CRUCIAL Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4, Sıvı Soğutma DarkFlash TWISTER ARGB 120mm, PSU THERMALTAKE Smart RGB 700W 80+, SSD ve HDD Kingston A2000 500GB 2200/2000mb/s NVMe M.2, 2+1 TB 7200 RPM
Merhaba, size yaşadığım olay hakkında yardım istiyorum. Mahalle arasındayız çift şeritli yol git gel ama park eden araçlar olduğu için, sadece tek şerit üzerinden geçiliyor, 4'lü yol ayrımı var; sol, sağ, ileri ve benim bulunduğum yol. Hiçbir yolda yaya yolu yok, sol tarafa geçmek istiyorum sinyalimi verdim ama sol tarafıda göremiyorum, çünkü kamyon tamamen görüş alanımı kapatıyor, karşıdan araba geliyor mu, sağdan araba geliyor mu diye bakıyorum, sol taraftan geliş yasak ama yine de yasak olunmasına rağmen soldan da çıkış yapanlar var. Hız limitleri sınırında sola dönüyorum. Sonra yaya önüme atlıyor. Ben solumdaki kamyon yüzünden onu maalesef göremedim. Buradaki suçlu kişi kim? Adamın ben yayayım bana yol vereceksin gibi sözler söylendi. Bende seni göremedim ama burasıda yaya yolu olmadığı için sana yol veremedim senin beni görüp ona göre ilerlemen gerekiyordu dedim, bağırıp çağırıp hadi lan oradan deyip uzaklaştı.
Son düzenleyen: Moderatör: