Yayın bilgisayarı ne kadara toplanır?

Showtime

Kilopat
İleride param olduğunda parçalarını geliştirebileceğim yayınlar için bilgisayar için ne kadar para gerekir? Genellikle GTA 5, PUBG, Rocket League, ETS 2 gibi oyunlar oynuyorum. PC iyi olursa daha iyi oyunlara da geçebilirim. Een az ne kadar para toplamam gerekiyor? Şu an 2500 TL param var yaklaşık olarak yeterli parayı topladığımda konu açıp sizi etiketlesem bilgisayarı toplamamda yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğin oyunlar için en az RX 580 gibi bir kart ve Ryzen 5 2500X/2600 gibi bir işlemciye ihtiyacın var bence. Şu an ki fiyatlar ile RX 580, Ryzen 5 2600, 16 GB RAM bir sistem 4500 TL'ye toplanabilir.

İşlemci 1500x ekran kartı RX 580 rahatlıkla 3500 liraya toplanır ve insana yayında yaptırır başka türlü şeyler de oynatır oyunları oyunları yaklaşık 2 kağıda 45 verir o yüksekte

peki bu önerdiğiniz şeyleri param olduğunda komple sıfırdan toplamak yerine o işlemler nasıl oluyor bilmiyorumda bazı parçalarını değiştirip bilgisayarı yükseltebiliyormuyum @Racon19930 @199688 burda bildirim veya email gelsin diye ne yapmak gerekiyor bilmiyom nasıl geliyorsa o şekilde bana cevap verirseniz sevinirim ve birbirinizin fikrine katılıyormusunuz

peki bu önerdiğiniz şeyleri param olduğunda komple sıfırdan toplamak yerine o işlemler nasıl oluyor bilmiyorumda bazı parçalarını değiştirip bilgisayarı yükseltebiliyormuyum @Racon19930 @199688 burda bildirim veya email gelsin diye ne yapmak gerekiyor bilmiyom nasıl geliyorsa o şekilde bana cevap verirseniz sevinirim ve birbirinizin fikrine katılıyormusunuz
Şu an elindeki sistemi belirt, paran olduğunda konu aç ve beni etiketle. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Bu bahsettiğin oyunları internet kafelerde oynuyorsun anladığım kadarıyla. Elinde monitör gibi bileşenler de yoksa rakam biraz daha artacaktır. Sistem toplamalarda genelde sadece kasa olarak hesap edilip rakam belirtiliyor. Monitör, klavye, mouse, en azından mikrofonlu kulaklık, web kamera gibi parçalar da masrafa eklenecek şeyler. Eğer elinde bir sistem varsa belirtirsen iyi olur.

Bütçen hazır olduğunda sistem toplama başlığı açarsan konunun uzmanı çok arkadaş var burada, yardımcı olurlar. Elinde bir sistemin, belirli parçaların yoksa mevcut bütçeyi 2'ye katladığın takdirde iyi bir şey ortaya çıkar.

Bu bahsettiğin oyunları internet kafelerde oynuyorsun anladığım kadarıyla. Elinde monitör gibi bileşenler de yoksa rakam biraz daha artacaktır. Sistem toplamalarda genelde sadece kasa olarak hesap edilip rakam belirtiliyor. Monitör, klavye, mouse, en azından mikrofonlu kulaklık, web kamera gibi parçalar da masrafa eklenecek şeyler. Eğer elinde bir sistem varsa belirtirsen iyi olur.

Bütçen hazır olduğunda sistem toplama başlığı açarsan konunun uzmanı çok arkadaş var burada, yardımcı olurlar. Elinde bir sistemin, belirli parçaların yoksa mevcut bütçeyi 2'ye katladığın takdirde iyi bir şey ortaya çıkar.

@midgardian elimde link yasakmı bilmiyorum o yüzden model vericem asus n551jw cn361t model laptop var 2.5yıl civarı önce dolar düşükken almıştım kamerası yeterli bence mouse g502 ve kulaklık cloud 2 var onlar yeterli bana göre monitör klavye ve kasa lazım işte yani ne kadar biriktireyim sence monitörü laptopun 60hz o yüzden almışken 144 alayım diyorum 144le 60arası fark çok diyorlar
Şu an elindeki sistemi belirt, paran olduğunda konu aç ve beni etiketle. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
@Skairipa elimde link yasakmı bilmiyorum o yüzden model vericem asus n551jw cn361t model laptop var 2.5yıl civarı önce dolar düşükken almıştım kamerası yeterli bence mouse g502 ve kulaklık cloud 2 var onlar yeterli bana göre monitör klavye ve kasa lazım işte yani ne kadar biriktireyim sence monitörü laptopun 60hz o yüzden almışken 144 alayım diyorum 144le 60arası fark çok diyorlar

• 1080P yüksek ayarlarda oyun için sistem 4500-5000 TL.
  • 144Hz monitör 1300-1800 TL
  • Klavye 200-400 TL
  • İki ayrı PC ile yayın yapacaksan eğer, Capture Card 500-1500TL
Çok daha pahalı sistemler dizilebilir, bunu temel gibi düşün.

temel düşünüyorum anladım teşekkürler @midgardian tek pcden yapıcam şuan için laptopla masaüstü 2pc aynı anda yayın yapılmıyordur heralde tahminimce yapılsada benim laptop 2.pc olarak kullanılmaz sanırım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı