Yayın ekipmanları önerisi

Çok teşekkür ediyorum değerli tavsiyeleriniz için :) Mikrofon kalitelidir değil mi? Yorumlarına biraz göz attım oldukça öneriliyor. Söylemeyi unutmuşum güzel çok ses çıkarmayan bir klavye de arıyorum eğer tavsiye edebileceğiniz güzel bir klavye varsa onlara da göz atmak isterim.

Fifine tamamen ses üzerine kurulu bir marka, için rahat olsun. Klavye bütçen nedir ?

Fifine tamamen ses üzerine kurulu bir marka, için rahat olsun. Klavye bütçen nedir?

Bütçe 2-2.5 bin bandında olabilir, kablosuz olup olmaması önemli değil sadece yayına fazla klavye sesi gitmesin istiyorum, sanırım red switch falan oluyor onları pek bilmiyorum ama önerebileceğin bir şey olursa çok sevinirim :)

Arkadaşlar merhaba, ben bu yılın başlarında oynadığım bilgisayar oyunları üzerine yayın açmaya başlamıştım. Kamerasız ve mikrofonsuz bir şekilde eski bir kulaklığımla yayın açıyordum. Kulaklığımın mikrofonundan oldukça memnunum ancak çok eski bir kulaklık olduğu için pedleri falan oldukça yıprandı. Artık kamera ve mikrofonla yayın açmak istiyorum. Yayın ekipmanları önerilerinizi bekliyorum. Makul fiyatlarda güzel ekipmanlar arıyorum. Şu anki kulaklığım Rampage cashe RM-K3 7.1 kulaklık (mikrofonu küçük olan). Mikrofon, kulaklık, kamera ayrı ayrı da alabilirim. Bütçe olarak da kamera için maksimum 2 bin düşündüm başta almak için hatta aklımda bir model var Logitech brio 100 Full HD webcam, kulaklık için kaliteli olursa 3-4 bine kadar çıkabilirim, mikrofon fiyatlarını ve kalitelerini hiç bilmiyorum ama önerilerinize açığım. Şimdiden çok teşekkür ediyorum :)

Kulaklık bunu alabilirseniz çok iyi olur Razer Barracuda Quartz RZ04-03790300-R3M Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Pembe Fiyatları ve Özellikleri

klavye olarakta bunu öneririm VGN V87 Mekanik Klavye

klavye olarakta bunu öneririm VGN V87 Mekanik Klavye

Bütçe 2-2.5 bin bandında olabilir, kablosuz olup olmaması önemli değil sadece yayına fazla klavye sesi gitmesin istiyorum, sanırım red switch falan oluyor onları pek bilmiyorum ama önerebileceğin bir şey olursa çok sevinirim :)

İndirim ile MCHOSE G75 Pro 1550 küsur TL'ye geliyor, gasket Mount olduğu için sesi içine hapsediyor gibi düşünebilirsin. Krema isimli özel bir switch kullanıyor, ve yazım hissiyatı vs. arkadaşlarım çok öneriyor, ayrıca kablosuz yani kaçırma derim. Benim içimde kaldı, sen kaçırma 🙂.

Bu konuda anlatılan adımları,

Bu klavye için yapacaksın. Bu arada kampanya bitmiş olabilir, 1500-2000 arası diyeyim garanti olsun, bu fiyata kesinlikle alınır.

Son düzenleme:

İndirim ile MCHOSE G75 Pro 1550 küsur TL'ye geliyor, gasket Mount olduğu için sesi içine hapsediyor gibi düşünebilirsin. Krema isimli özel bir switch kullanıyor, ve yazım hissiyatı vs. arkadaşlarım çok öneriyor, ayrıca kablosuz yani kaçırma derim. Benim içimde kaldı, sen kaçırma 🙂.

Bu konuda anlatılan adımları,

Bu klavye için yapacaksın. Bu arada kampanya bitmiş olabilir, 1500-2000 arası diyeyim garanti olsun, bu fiyata kesinlikle alınır.

Çok teşekkür ediyorum değerli tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için, hepsi çok güzel seçmekte zorlanacağım birazcık :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı