ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 3 Temmuz 2021 #1 Yayını açtığımda, yayını ekran kartından vermeme ragmen işlemci sıcaklıgı artıyor normalde Valorant oynarken işlemci sıcaklıgı 65 cıvarı olurdu ama yayın actıgımda 70 73 derece oldu sonra yayını kapadıgımda tekrar 65'e dondu. Bu neden olabılır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2021
Yayını açtığımda, yayını ekran kartından vermeme ragmen işlemci sıcaklıgı artıyor normalde Valorant oynarken işlemci sıcaklıgı 65 cıvarı olurdu ama yayın actıgımda 70 73 derece oldu sonra yayını kapadıgımda tekrar 65'e dondu. Bu neden olabılır?
Kara Murat Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 13 Çözümler 1 3 Temmuz 2021 #11 Geçici olarak harddiske veri aktarılıp ZEROX67 dedi: Ben ıslemcının ısısını dusurmek degılde bir sorun olur mu diye sormustum. Genişletmek için tıkla... Isı değerleriniz iyi görünüyor. işlemcinin ısınması kullandığınız kayıt/yayın programıyla alakalı olabilir. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Geçici olarak harddiske veri aktarılıp ZEROX67 dedi: Ben ıslemcının ısısını dusurmek degılde bir sorun olur mu diye sormustum. Genişletmek için tıkla... Isı değerleriniz iyi görünüyor. işlemcinin ısınması kullandığınız kayıt/yayın programıyla alakalı olabilir. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 3 Temmuz 2021 #12 İşlemcinin sıcaklığı çok iyi diyorum hocam, öyle soğutmaya gerek yok. Benim işlemci hep 94 derecede çalışıyor. Artı 0 Eksi
İşlemcinin sıcaklığı çok iyi diyorum hocam, öyle soğutmaya gerek yok. Benim işlemci hep 94 derecede çalışıyor.
KS KS ZEROX67 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 4 Temmuz 2021 #13 Kara Murat dedi: Geçici olarak harddiske veri aktarılıp Isı değerleriniz iyi görünüyor. işlemcinin ısınması kullandığınız kayıt/yayın programıyla alakalı olabilir. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Obs Artı 0 Eksi
Kara Murat dedi: Geçici olarak harddiske veri aktarılıp Isı değerleriniz iyi görünüyor. işlemcinin ısınması kullandığınız kayıt/yayın programıyla alakalı olabilir. Siz hangisini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Obs
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 4 Temmuz 2021 #14 ZEROX67 dedi: OBS. Genişletmek için tıkla... OBS'e göre sıcaklık değerleriniz normal, endişelenmenize gerek yok. İyi günler. Artı 0 Eksi
ZEROX67 dedi: OBS. Genişletmek için tıkla... OBS'e göre sıcaklık değerleriniz normal, endişelenmenize gerek yok. İyi günler.