Yayın için 5-6 bin TL'ye kulaklık önerisi

hocam cloud 3 wireless kronikmi sesde robotlaşma oluyormu?

mikrofon 3 4 ay sonra fln alcam idare etmesi lazım
Bende her iki kulaklıkta var. Cloud 3 ve Nova 5 Oyun konusunda Cloud 3 güzel iş çıkarıyor müzik dinlerken basslar ve volume tizi çok iyi değil.

Hocam mikrofonu ne için kullanacaksınız?
yayın için kullanıcam ekstra mikrofon alana kadar idare etmesi lazım kulaklık mikrofonunun

Bende her iki kulaklıkta var. Cloud 3 ve Nova 5 Oyun konusunda Cloud 3 güzel iş çıkarıyor müzik dinlerken basslar ve volume tizi çok iyi değil.
hocam sende cloud 3 de sesde robotlaşma oldumu bide ben çok uzun süre bilgisayar başında oturan biriyim hangisi daha iyi olur

yayın için kullanıcam ekstra mikrofon alana kadar idare etmesi lazım kulaklık mikrofonunun

hocam sende cloud 3 de sesde robotlaşma oldumu bide ben çok uzun süre bilgisayar başında oturan biriyim hangisi daha iyi olur
Hımm yayın içinse değişti işler.

Robotlaşmaya dair herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

hocam nova 5 de ses de robotlaşma veya bağlantı kopma gibi problemler varmı
Bluetooth ile bağlanmayacaksanız 10 metreye kadar kesintisiz 60 saat kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…