Yayın için 5-6 bin TL'ye kulaklık önerisi

anladım ben çok form gezdim kendimde sordum bazılarında sorun oluymus bazılarında olmuyomus bazılarında çok az oluyomus
Nadir şans işi hiç olumsuz yoruma rastlamadım.
bağlanmiycam anladım peki uzun kullanım için iyimi
Cloud 3 pilde daha iyi 120 saat ama Nova 5'te aldığım rahatlığı onda alamadım. Ped'ten dolayı.

anladım ben çok form gezdim kendimde sordum bazılarında sorun oluymus bazılarında olmuyomus bazılarında çok az oluyomus
Hocam o sorun yaşayanlar ikiye ayrılır:
1-Ne verirsen ver beğenmeyen o sinir bozucu tayfa
2-Nadirende olsa eline sorunlu ürün geçenler veya ürünü insan gibi kullanmayanlar

bağlanmiycam anladım peki uzun kullanım için iyimi

anladım sizdede olmadı galiba ben alıyım ozaman nova 5
Arkadaşımda var ve birkaç kez kullandım onun evinde ve genelde kulak üstü kulaklıklarda pek müzik keyfi almam ama Nova 5 çok hoşuma gitti. Kulaklık değiştireceğim zaman Nova 5 alacağım

hocam bide nova 5 kaç metreye kadar çekiyo mesela ben 10metreyi geçsm bağlantı koparmı
Seste parazitlenme oluşur direk kopmaz. Ama bilgisayardan neden 10 metre uzaklaşırsınız ki.

mutfakla aramda 10 metre var çay almaya gittiğim zaman 13 14 metre fln oluyo bi sorun olurmu

mesela bendeki fuxi h7 kullaklığımın wirelessıyla gittiğimde sesde robotlaşma oluyo
sonra hep olmaya devam ediyo bundada aynısı olurmu ama galiba benimki kronik

mutfakla aramda 10 metre var çay almaya gittiğim zaman 13 14 metre fln oluyo bi sorun olurmu
Hiç bir sorun olmaz hocam merak etmeyin. Odanız çok büyük sanmıştım sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı