- Makaleler
- 23
AMD ile ilgili ekran kartından yayın verenlerin şikayetçi olduğunu gördüm aslı nedir doğru mu sizce?
O konuya hakim değilim. Ne gibi sıkıntılar yaşıyorlarmış?
AMD ile ilgili ekran kartından yayın verenlerin şikayetçi olduğunu gördüm aslı nedir doğru mu sizce?
İkinci el 3080 Ti veya 6900 XT al kafan rahat olsun. 4060 Ti gibi güçsüz kartlarla yayın işi mantıklı değil.
O konuya hakim değilim. Ne gibi sıkıntılar yaşıyorlarmış?
B580 al haci broadcast gibi uygulamalar senin mikrofonundaki patlamalari kamerandaki bozukluklari falan az duzeltir şaka gibi bir fiyati var ustune b580 4060ti a ya yakin bi kart ve 4060 dan ucuz yayinda problemde olmazAMD ile ilgili ekran kartından yayın verenlerin şikayetçi olduğunu gördüm aslı nedir doğru mu sizce? On.
Görüntü bozukluğu sanırım. NVIDIA boadcastden çok memnun herkes.
AMD ile ilgili ekran kartından yayın verenlerin şikayetçi olduğunu gördüm aslı nedir doğru mu sizce? On.
Görüntü bozukluğu sanırım. NVIDIA boadcastden çok memnun herkes.
B580 şu an alınmaz, çok güçlü bir işlemcin yoksa karttan tam performans alamıyorsun. Güçlü işlemci dediğim de 5600 falan değil, R5 7600, 5700X3D gibi işlemcilerle bile ciddi performans düşüşleri oluyor. 7700X ve üzeri lazım tam performans kullanabilmek için. Driver güncellemeleriyle çözülebilir mi bilmiyorum ama şu an yayın için en mantıklısı 4060Ti 16GB.Merhaba.
Oyun oynarken aynı zamanda yayında açmak istiyorum fakat hangi ekran kartını almam konusunda kararsızım yayını ekran kartından vereceğim. Intel Arc B580 12 GB sıfır mı almalıyım yoksa RTX 4060 Ti 16 GB ikinci el mi almalıyım? Sıfır Arc B580 taksitle almanın avantajı çok yüksek benim için sizce 4060 Ti farkına değer mi? 1080p oyun oynuyorum yayınımda aynı şekilde olacak.
İşlemcim Ryzen 5 3600 ileride upgrade edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.