Yayın için i7 7700K sistem toplama

hyrhly

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Twitch ve FPS sıkıntısı çekmeyecek bir PC toplamaya çalışıyorum.
İşlemci olarak 7700K aldım. Yani bana alma ya da iade et demezseniz sevinirim.
  • ANAKART-MSI Z270 TOMAHAWK --720 TL
  • SOĞUTUCU- AEROCOOL LİKAİ 240 MM ---- 310 TL
  • HDD- TOSHİBA P300 1 TB- 200
  • SDD- SAMSUNG 960 EVO 250 GB-- 530
  • KASA- COOLERMASTER GEH MASTERBOX LİTE RGB --420

Arkadaşlar bana Gold olan 750W gibi gücü olan bir power supply önerir misiniz?

Fazla bilgim yok eğer bu fiyata ya da daha ucuza aynı performansı verecek 7700K'lı sistem varsa onları da söylerseniz sevinirim.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bana alma ya da iade et demezseniz sevinirim.
Fazla bilgim yok eğer bu fiyata ya da daha ucuza aynı performansı verecek 7700K'lı sistem varsa onları da söylerseniz sevinirim.
İade et demeyin demişsiniz fakat burada da farklı sistem önerisine açık olduğunuzu belirtmişsiniz.
Bu durumda 8. nesil bir sistem alınabilir. i7 8700 alabilirsiniz, anakartı da MSI Z370-A PRO yapabilirsiniz. Şu anki anakarttan daha uygun olması gerek fiyat olarak.
750W bir güç kaynağına da gerek yok. 600W kaliteli bir ürün her ihtiyacınızı karşılar.

İade edebiliyorsan bence etmelisin. Sonuçta bunu en azından 3~5 sene kullanacaksındır. Eğer edemiyorsan bari daha ucuz bir anakart alıp daha çok zarara girme. Zaten seçtiğin sıvı soğutma ile öyle ahım şahım OC'de yapamazsın.

PSU konusuna gelecek olursak aşağıdakini alabilirsin.
Ekran kartınız nedir acaba?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı