Yayın için mikrofon önerisi

avaliis

Femtopat
Daha fazla  
Yayınlarım için mikrofon almak istiyorum. Şu an kulaklığın mikrofonunu kullanıyorum. 2500'e kadar çıkabilir bütçem. Öneriniz var mı?

Yayınlarım için mikrofon almak istiyorum. Şu an kulaklığın mikrofonunu kullanıyorum. 2500'e kadar çıkabilir bütçem. Öneriniz var mı?

Fifine a6v önerebilirim VoiceMeeter ile beraber eşsiz bir ses iletiyor. Yayınlarımda ve Discord gibi yerlerde gayet başarılı ve F/P ürünü.

Fifine T669 öneririm. A6T modeline göre çok az daha iyi. Fifine T732'de alabilirsiniz, daha geniş bir diyaframı var. Daha iyi ses verebilir, ama ses kısma yeri bile yok.

Bu bütçe de alabileceğiniz mikrofonların ses kalitesi çok benzerdir. Dikkatli dinlenmediği sürece fark edilmeyecektir. Yani hangisi daha çok hoşunuza giderse onu alın, ama ben yine de T669 öneriyorum.

Fifine A6V öneriyorum ben de. Ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum ve bir sorununu görmedim. Extra detay istersen voicemeeter ile kullanabilirsin. Ayrıca benim gibi SS bir kulaklığın varsa SS GG kullanıp güzel bir ses alabilirsin.

Benim Fifine A6V kullanan arkadaşlara ayrıca bir sorum olucak. T modelinde bulunan boom arm'ı nereden temin edebiliriz? Çok araştırdım ama uyumlu bir boom arm bulamadım.

Fifine A6V öneriyorum ben de. Ben yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum ve bir sorununu görmedim. Extra detay istersen voicemeeter ile kullanabilirsin. Ayrıca benim gibi SS bir kulaklığın varsa SS GG kullanıp güzel bir ses alabilirsin.

Benim Fifine A6V kullanan arkadaşlara ayrıca bir sorum olucak. T modelinde bulunan boom arm'ı nereden temin edebiliriz? Çok araştırdım ama uyumlu bir boom arm bulamadım.
LastVoice'in bir standı ama modelini bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı