Yayın için minimum internet hızı ne olmalı?

bayanmayanbay

Decapat
Katılım
5 Nisan 2021
Mesajlar
57
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Twitch üzerinden yayın yapmayı planlıyorum ama şu an internet hızım 22Mbps. Kaç bitrate verirsem sıkıntısız yayın yapabilirim ya da yapabilir miyim? Bilgili arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim.
 
Hızının 7-8 olduğunu ancak 6000-7000 Kbps bitrate ile sıkıntı yaşadığını söylemiş ks. Çelişkili olduğu için yazdığını onaylamasını istedim. Eğer sorun internetinde değilse, kodlama metodunda çünkü. Bence ne olduğunun hiçbir önemi yok.

Cevabımı düzgünce okursan altında 3000 3500 bitrate verdiğimi yazmışım.
 
Yayını ekran kartından vermeyi dene bir dahaki sefere, 12MBPs Upload hızıma rağmen 7000 Bitrate ile test yayını açtığımda donmalar oluyordu, ekran kartından vermeye başlayınca donmalar düzelmişti.
 
Yayını ekran kartından vermeyi dene bir dahaki sefere, 12Mbps upload hızıma rağmen 7000 bitrate ile test yayını açtığımda donmalar oluyordu, ekran kartından vermeye başlayınca donmalar düzelmişti.

Ekran kartım yoksa ne yapmam gerekir :D
TwitchTest | r1ch.net linkindeki programı kullanarak Twitch sunucularına olan bağlantının hızını görebilirsin. Avrupa sunucularını denemen yeterli olur. Eğer testin ekran görüntüsünü atarsan hangi ayarları kullanman gerektiği konusunda yardımcı olabilirim.

Şu an işteyim akşam müsait olursa atabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı