Yayın için nasıl bir sistem toplanmalı?

809969

Femtopat
Merhaba, Kick üzerinden yayın yapmak için bir sisteme ihtiyacım var. (laptop kullanıyorum ek olarak.)
3 monitor kullanmayı düşünüyorum, l masa alacağım ve vb. kamera alacağım ama kasa konusunda kararsız kaldım.
30-40 bin liralık bilgisayarlarda her oyunu oynayabilir miyim, drop vb. sorun yaşamak istemiyorum. Yoksa 70-80 bin liralık bir sistem mi toplamalıyım? Aklımdaki sistem şu şekilde ama daha düşük bütçeli bir sistem toplayabilirim. Toplam tutar şu an 75k. Ayrıca monitor, masa, ışık, kamera için de harcama yapacağım.
Böyle bir sistemde her oyunu, sohbet yayını vb. sorunsuz yapabilir miyim? Veya daha düşük bütçeli bir sistem ile yayın yapabilir miyim?

1720896684665.png

1720896723553.png

Hocam Rranee'yi bilirsiniz. Ondan örnek alacak olursak, onun sisteminde 3080, i7 12700K var. Sizin attığınız sistem bu sistemden bile iyi. Bence gayet yeterli. Çok da düşük bütçeye gitmeyin bence.

Hocam Rranee'yi bilirsiniz. Ondan örnek alacak olursak, onun sisteminde 3080, i7 12700K var. Sizin attığınız sistem bu sistemden bile iyi. Bence gayet yeterli. Çok da düşük bütçeye gitmeyin bence.
Haklısınız, ben biraz abartmışım. Gönlüm 4060Ti Serisinden yanaydı, 4070'e geçtim. Oyun performansını sorunsuz ekrana yansıtmak için böyle karar aldım. Düşük bütçeye de fazla inmek istemiyorum sorun yaşamayayım dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı